Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért rühelli mindenki az...

Miért rühelli mindenki az egykéket?

Figyelt kérdés

Mikor megtudják, hogy egyke vagyok, lesajnálás, enyhe fintor, gúnyos mosoly a reakció. Később meg frocilzások, beszólogtások tömkelege.

Tehetek én erről? :(((

2020. szept. 23. 13:31
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom miért ilyen szar a környezeted, engem sose bántottak emiatt.
2020. szept. 23. 13:37
 2/38 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon nem mindenki rühelli az egykéket.

Egyébként nem tudom,hogy milyen emberekkel ismerkedsz...

2020. szept. 23. 13:37
 3/38 anonim ***** válasza:
94%
Vannak emberek, akik előbb-utóbb úgyis találnak egy okot rá, hogy piszkálódjanak. Ha nem azért, mert egyke vagy, akkor azért, mert van párod, vagy nincsen, van gyereked vagy nincsen, napestig lehetne folytatni a sort. Ez a nyuszika meg a sapka esete. Tudom, hogy könnyű mondani, de tényleg csak az segít, ha rájuk se hederítesz.
2020. szept. 23. 13:38
 4/38 anonim ***** válasza:
88%

Aki csak emiatt elítél, maga is épp eléggé lesajnálható.

Egyébként nem ismerek sok egykét, de ritka volt, aki értette a humort és nem sértődött meg minden kis piszkálódáson.

2020. szept. 23. 13:44
 5/38 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki? Én is egyke vagyok, de még nem tapasztaltam ilyet.
2020. szept. 23. 13:48
 6/38 anonim ***** válasza:
87%
Budaházy Eddát leszámítva nincs senkinek baja velünk.
2020. szept. 23. 13:48
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
Egyke vagyok, életemben soha nem tapasztaltam ilyet. Talán rossz emberek közt élsz.
2020. szept. 23. 13:50
 8/38 anonim ***** válasza:
72%

Sose hallottam ilyenről, szerintem beképzeled és olyan érzésekkel ruházod fel az embereket a fejedben, amiket nem is éreznek.

Gondolom te szeretnél testvért, ezért érzed azt hogy mindenki megvet amiért nincs, de valójában mindenki nagyívből leszarja hogy kinek hány tesója van vagy nincs.

2020. szept. 23. 13:53
 9/38 anonim ***** válasza:
92%
Egyke vagyok, de még soha senki sem sajnált le emiatt. Úgy néz ki, hogy egyes mikroközösségekben, szubkultúrákban más a hozzáállás :)
 10/38 anonim ***** válasza:
19%

Mert azt gondolják magukról, hogy ők a világ közepe és nem tudnak kompromisszumot kötni, mert sose kellett senkivel osztozniuk semmin.

Ez nyilván általánosítás, de szerintem ez az oka.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!