Fiamnak mint kiderült gipsz fétise van. Szerzett egy pár mankót, vett gipszet, begipszelte a saját lábát, azóta elküldte mindenkinek, hogy "eltörte". Mit csináljak? Normális?
Lehet hogy gipsz fétise van (bár erről még nem hallottam).
Viszont azok alapján, amit elmondtál nem, egyáltalán nem fétis, csupán unatkozik.
Van egy olyan pszihiatriai betegseg hogy "testi integritás identitászavar", BIID szindróma. Ebben az allapotban az emberek kepesek megcsonkitani magukat, mert feleslegesnek erzik egyes vegtagjaikat.
Nem mondom hogy a fiadnak ez a problemaja, inkabb csak otletadonak irtam, hogy micsoda furcsa allapotok vannak, es lehet hogy ilyen iranyba kene keresgelni.
Simán igaz lehet, amit a kérdező ír. Bár nem tudom, honnan tudja, hogy fétise van. Ha fétis, nem kell csinálni semmit, nem árt vele senkinek. Van sok más szokatlan fétis is, amit csak az tud, akinek van, és meglepődnének mások, hogy ez hogyan nyilvánul meg. Nekem is van szokatlan fétisem és közvetve a család is láthatott belőle valami megnyilvánulást, de kizárt, hogy tudják, hogy fétis van mögötte. Ezért is fura, hogy a kérdező szülő honnan tudta meg, hogy a gyerekének mi a fétise, ezt nem szokták mások, különösen nem a szülők orrára kötni.
Gipszhez és mankókhoz hozzájutni sem olyan egyszerű, szóval ez is érdekes, hogyan sikerült neki.
A lényeg, ha tényleg ilyen fétise van, nem kell csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!