Más nőket is ennyire zavarna ez a hozzáállás?
Kisvárosban lakom párommal.Neki van egy 31 éves lánya aki Budapest kellős közepén lakik párjával.Rettenetesen össze vesztünk mert párom asztalos,és megbeszélte a lányával hogy előszoba bútort csinál neki.Természetesen ott Budapesten rakja össze a lakásban.Meg ha már ott van még segít ezt-azt,tehát elmegy vele egy nap.Na most itt van ez a Covid vírus.Azt tudni kell hogy én már 46 éves elmúltam,asztmás vagyok és szívbillentyű problémám is van.Ezért rám nézve nagyon veszélyes a vírus.Itthon nagyon vigyázunk,én home officban tudok dolgozni,párom pedig szintén itthon készíti a munkáit.Ha megyünk valahova maszkban tesszük és rengeteg kézfertőtlenítés.Na most ha felmegy Budapestre a lányához,hát amit hallani,szinte biztos hogy összeszedi a vírust.De ő hajthatatlan,segíteni akar a lányának hogy szép bútora legyen.
Meg azt is mondja úgysem lehet hogy hónapokig ne találkozzon vele.
Ti mit tennétek helyében,elmennétek vagy sem?
Ha a gyerekem ne adj isten koronavírusban haldokolna, engem az isten nem állíthatna meg hogy ne legyek mellette...
Lesz@rnám hogy el kapom tőle.. Azt is hogy átadom a páromnak..
A gyerekem mindig is hozzám fog tartozni, egy zombi apokalipszis sem állhatna közénk.
Puncika meg van annyi a földön hogy még el is adják.. Ha érted mire gondolok.
Remélem felkészültél az ekcémára meg a legyengült immunrendszerre, mert jobb ha tudod, hogy az állandó kézfertőtlenítés ezeket okozza hosszútávon. :)
A who és Müller Ceci szerint is 2022-ig fog ittmaradni a vírus. Azt a tv nem mondta be? Vagy tervezed 2022ig bezárni a férjedet a lakásba?
Meg fog őrűlni melletted és el fog válni, ha ezt folytatod.
Javaslom, hogy nézz utána a tavaszi kérdéseknek, ott is nem egy mostoha akarta megtiltani a férjének, hogy a korona miatt találkozzon a gyerekével, egyiknek sem lett jó vége a nő szempontjából.
Attól, hogy te otthon kuksolva várod a világ végét, még Pesten megy tovább az élet, nem kell álépnünk a hullákat az utcán a korona miatt... Emberekkel tele vannak a parkok, éttermek, konditermek fullon, már sok helyen megszűntették a home officet is. És láss csodát nem halunk meg, nem kapjuk el a vírust.
Én edzeni járok, BKV-zok, orvosokhoz mászkálok autoimmun betegként, mégsem kaptam el ezalatt a fél év alatt koronát. Ezek alapján a férjed sem fogja elkapni egy napos bútorszerelés közben, de ezt te is tudod, csak tiltani akarod a lányától. Nagyon remélem, hogy átlát a hisztiden és hamar ki fog dobni, mint macskát szarni. Aztán kezdhetsz felkészülni a magányos öregségre, mert ilyen hozzáállással egyetlen férfinak sem fogsz kelleni. Javaslom a pszichológust is, mert ez a pánik amit csinálsz már bőven a normálist átlépi...
Lehet fogyatékos vagyok 😂
De én az ilyen embereket úgy arcba köhögném teli tüdőből 😂😂
2-es tokeletesen leirta. Kiegeszites: mielott indul a paros kerdezze meg a lanyat nem faj e a torka, a feje, nincs e laza faradtsag gyengeseg szoval nem erzi e betegnek magat jo e a szaglasa? Ha megnyugtatoan valaszol akkor menjen.
A maszkolas lenyege hogy a lanya es o is kegyen maszkban.
Masik. Mivel ellenorizni ugy se tudod es felsz is.
Amikor hazajon a parod akkor menjen valami haverjahiz aludni par napot. 4-5 nap alatt lennenek tunetek ha elkapna valakitol.a virust. Ha nem tud elmenni mashoz akkor aludjon kulon szobaban es par napig maszkaljatok a lakasban maszkban (szexi am).
De inkabb meg most jojjon ide Pestre mint kesobb mert ez jobb nem.lesz most meg siman meguszhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!