Más nőket is ennyire zavarna ez a hozzáállás?
Kisvárosban lakom párommal.Neki van egy 31 éves lánya aki Budapest kellős közepén lakik párjával.Rettenetesen össze vesztünk mert párom asztalos,és megbeszélte a lányával hogy előszoba bútort csinál neki.Természetesen ott Budapesten rakja össze a lakásban.Meg ha már ott van még segít ezt-azt,tehát elmegy vele egy nap.Na most itt van ez a Covid vírus.Azt tudni kell hogy én már 46 éves elmúltam,asztmás vagyok és szívbillentyű problémám is van.Ezért rám nézve nagyon veszélyes a vírus.Itthon nagyon vigyázunk,én home officban tudok dolgozni,párom pedig szintén itthon készíti a munkáit.Ha megyünk valahova maszkban tesszük és rengeteg kézfertőtlenítés.Na most ha felmegy Budapestre a lányához,hát amit hallani,szinte biztos hogy összeszedi a vírust.De ő hajthatatlan,segíteni akar a lányának hogy szép bútora legyen.
Meg azt is mondja úgysem lehet hogy hónapokig ne találkozzon vele.
Ti mit tennétek helyében,elmennétek vagy sem?
NEm értema problémádat!
A párod nem sétafikálni akar napokon keresztül Pesten, hanem elmegy a lányához - addig a saját autóban ül -, felmegy a lakásba és összeszereli a bútort. Utána megint beül az autóba és haza furikázik.
Ez idö alatt nem találkozik annyi emberrel sem, mint ha nálatok elmegy bevásárolni alapanyagokat a munkájához!
Semmivel sem nagyobb az esély egy esetleges fertözésre, mint otthon.
SZóval nyugodtan elmehet, nem fogsz belehalni, söt még csak megbetegedni sem. Szerintem inkább csak féltékeny vagy arra, hogy találkozni akar a lányával!
Jaj, ezt már az első hullámnak is feltetted.
Akkor is a gyerekekkel volt a baj.
Ez egy burkolt covid kérdés, úgyhogy élvezhetjük kb 30-40 kommenten keresztül a hívők és tagadók csatáját 🙄
Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha betart minden higiéniai előírást ő is meg a lánya is, akkor találkozhatnak, de ha attól nyugodtabbak vagytok, a hazaérés után csináltassatok egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!