Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más nőket is ennyire zavarna...

Más nőket is ennyire zavarna ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Kisvárosban lakom párommal.Neki van egy 31 éves lánya aki Budapest kellős közepén lakik párjával.Rettenetesen össze vesztünk mert párom asztalos,és megbeszélte a lányával hogy előszoba bútort csinál neki.Természetesen ott Budapesten rakja össze a lakásban.Meg ha már ott van még segít ezt-azt,tehát elmegy vele egy nap.Na most itt van ez a Covid vírus.Azt tudni kell hogy én már 46 éves elmúltam,asztmás vagyok és szívbillentyű problémám is van.Ezért rám nézve nagyon veszélyes a vírus.Itthon nagyon vigyázunk,én home officban tudok dolgozni,párom pedig szintén itthon készíti a munkáit.Ha megyünk valahova maszkban tesszük és rengeteg kézfertőtlenítés.Na most ha felmegy Budapestre a lányához,hát amit hallani,szinte biztos hogy összeszedi a vírust.De ő hajthatatlan,segíteni akar a lányának hogy szép bútora legyen.

Meg azt is mondja úgysem lehet hogy hónapokig ne találkozzon vele.

Ti mit tennétek helyében,elmennétek vagy sem?

2020. szept. 17. 16:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sem kellene hónapokig emiatt nen találkozni.

Asztmás vagyok én is. A szívbetegség az már komolyabb dolog, értem hogy félted magad, de ne gondold hogy pesten kétlábon járó vírusgazdák járkálnak akik veszélyt jelentenek a világra... A média nagyon felfújja és pontosan elérte amit akartak, mert rettegsz. Te nem találkoznál a gyerekeddel hónapokig mert a média szerint már már mindenki fertőzött konkrétan? Én gyárban dolgozom, ukránok is vannak nálunk. Simán jönnek dolgozni, karantén nélkül is, sokan úgy gondoljuk.... Menni kell dolgozni, mert menni kell. Első kanyarban sem állt le a gyár. Senki nem lett tudomásunk szerint beteg. Pedig sokan vagyunk. Nem rettegünk, már semmit sem hiszünk el...

Szerintem emiatt ne vessz össze vele. Hagy menjen. Segíteni szeretne nekik.

Én elmennék.

2020. szept. 17. 16:29
 12/64 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen mennék segíteni a lányomnak. Nem állhat meg az élet. Én vagyok pesti, de 2 hete kellett mennem munka miatt egy találkozóra. Elmentem, ugyanúgy vigyáztam, amire kell, mint itthon. Be kell tartani pár szabályt, de azért nem kell bezárkózni.
2020. szept. 17. 16:30
 13/64 A kérdező kommentje:
Természetes hogy a párom vásárol a munkájához folyamatosan alapanyagokat.De azt maszkban teszi és rengeteg kézfertőtlenítőt használunk.Bent a lakásban nálunk nem is volt senki amióta megint felütötte fejét a vírus.Ugye ha a lánya lakásában egész nap munkálkodik maszk nélkül (mert nem veszik fel),összefogdosnak egymás után kilincset,poharat,stb.,akkor óriási az esélye hogy elkapja.Ha netán a lánya vagy a párja tünetmentes fertőző.Aminek ugye Budapest belvárosában nagy az esélye a tévében hallottak szerint.
2020. szept. 17. 16:31
 14/64 anonim ***** válasza:
92%
Ha rendszeresen fertőtlenít, akkor mit számít, hogy megfogja a kilincset? Nyilván a lánya előtte kitakarít, de ha pl kesztyűt vesz vagy folyamatosan fertőtleníti a kezét, akkor kb nulla az esély az elkapásra... nagyon túlparázod.
2020. szept. 17. 16:33
 15/64 anonim ***** válasza:
80%

Jelenleg az aktív fertőzöttek száma nagyjából 10 ezer fő ( [link] a gyógyultak száma 4 ezer párszáz fő.

2018 év elején 69 ezer ember volt influenzás ( [link] HÉTSZER többen, mint most. Akkor nem féltél? Akkor nem fertőtlenítettél pánikolva? Ha nem, akkor most meg miért igen? Nem kell megnyalni a villanyoszlopot az utcán, és problem solved.

2020. szept. 17. 16:37
 16/64 anonim ***** válasza:
59%

Nem jól ment át a 2018-as link:

[link]

2020. szept. 17. 16:38
 17/64 anonim ***** válasza:
90%
Engem az ilyen durva pánikolás, hiszti zavarna amit csinálsz.
2020. szept. 17. 16:48
 18/64 anonim ***** válasza:
87%
A te elmeleted szerint fel Budapestnek mar reg meg kellett volna halnia, mert a virus itt terjed a legjobban, ugye. Gondolom te nem mesz boltba/postara/ setalni, amiota korona van, sot, ki se tetted a labad a lakasbol. Gondolom :) En is a belvarosban elek es tanulok, maszkban jarok allandoan kint, az egyetemen is kotelezo, es meg elek. Ugyan en nem, de a parom veszelyeztetett kategoriaba tartozik, vigyazunk amennyire tudunk, es hala az egnek egyikunknek sem volt tunete eddig, de meg csak egy kis nathat sem kaptunk el. Ennyitol nektek sem lesz bajotok, ne korlatozd mar be ennyire a parod. Viseljen mindenki maszkot a lanyanal, es ugy 100%, hogy nem lesz baj. Es hogy a virus MEGINT felutotte a fejet? Nem kene benyalni mindent, amit a tv-ben latsz, a virus pont ugyanugy terjedt nyaron is, csak szolok.
2020. szept. 17. 16:51
 19/64 anonim ***** válasza:
76%

Ráadásul már bebizonyosodott,hogy ez a vírus 2019 őszén már Európában volt ,nem Kínából jött ,és ide sem iraki vagy afgán vagy mittudjamén milyen "migráns" cserediák hozta be :D

A megoldás az,hogy nem kell mindent elhinni . Vigyázol magadra ,erősítsd az immunrendszered ,mást nem tehetsz .

Vagy évekig a lakásban fogtok ülni ?

2020. szept. 17. 17:32
 20/64 A kérdező kommentje:
Nem értitek.Vigyázunk ha megyünk valahova és maszkban tesszük.Hozzánk nem jön senki.De a fiatalok tünetmentes hordozók lehetnek,főleg Budapesten van rengeteg.Na most egy ilyennel egész nap egy lakásban lenni és kész a megfertőződés.Mert maszkot nem fognak felvenni egész nap az biztos.Nem értelek titeket.Mondja a tévé hogy egyre többen vannak kórházban és lélegeztető gépen is.Az influenza nem csinál akkora kárt a szervezetben ezt is orvosok mondják.
2020. szept. 17. 17:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!