Kisvárosban lakom párommal.Neki van egy 31 éves lánya aki Budapest kellős közepén lakik párjával.Rettenetesen össze vesztünk mert párom asztalos,és megbeszélte a lányával hogy előszoba bútort csinál neki.Természetesen ott Budapesten rakja össze a lakásban.Meg ha már ott van még segít ezt-azt,tehát elmegy vele egy nap.Na most itt van ez a Covid vírus.Azt tudni kell hogy én már 46 éves elmúltam,asztmás vagyok és szívbillentyű problémám is van.Ezért rám nézve nagyon veszélyes a vírus.Itthon nagyon vigyázunk,én home officban tudok dolgozni,párom pedig szintén itthon készíti a munkáit.Ha megyünk valahova maszkban tesszük és rengeteg kézfertőtlenítés.Na most ha felmegy Budapestre a lányához,hát amit hallani,szinte biztos hogy összeszedi a vírust.De ő hajthatatlan,segíteni akar a lányának hogy szép bútora legyen.
Meg azt is mondja úgysem lehet hogy hónapokig ne találkozzon vele.
Kérdező, fizessetek ki egy PCR tesztet a lánynak, mielőtt a párod megy hozzá. Ha negatív, akkor tényleg nincs semmi okod az aggodalomra.
2020. szept. 17. 18:32
32/64 anonim válasza:
Mit csináljon? Akkor most 1-2 évig ne találkozzon a lányával? Mert ennek előbb nem nagyon lesz vége. Szerintem is az a gond, hogy nem bírod a lányát.
2020. szept. 17. 18:32
33/64 anonim válasza:
Persze, hogy Budapesten van a legtöbb. Közel 2 millió lakosságú. De elárulom Budapest lakosságának 0,25%-a kapta el eddig. Na nehogy már ettől legyen halálfélelmed. Te tényleg csak el akarod marni a lányt.
2020. szept. 17. 18:37
34/64 anonim válasza:
Nem zavarna, mert ha betart minden szabályt, úgysem betegszel meg. Túltolod az egészet. Jól bevetted a médiahisztit, mint egy igazi bégető bárány. Ennyire kár félni, abba előbb halsz bele, hogy becsavarodsz otthon elszeparálva évekig a házban.
2020. szept. 17. 18:45
35/64 anonim válasza:
Elmennék. Te meg fura vagy..
2020. szept. 17. 18:54
36/64 anonim válasza:
Féltékeny vagy a lányára.
Amúgy nem csodálom, hogy az egész napi hisztid hallgatása helyett szeretne normális emberek között is lenni egy darabig, kikapcsolódás gyanánt.
2020. szept. 17. 19:45
37/64 anonim válasza:
Sajnos nekem is van hozzád hasonló ismerősöm, aki soha semmit nem ért el az életben, de rájátszik a betegségeire, hogy állandóan és mindenhol ő legyen a központban.
2020. szept. 17. 19:47
38/64 anonim válasza:
Elmennék. Megkérnélek, hogy mire visszajövök menj el örökre.
2020. szept. 17. 20:12
39/64 A kérdező kommentje:
Hát most magamba néztem.Nagyon félek a vírustól mert két betegségem is van,ennek ellenére amit írtok abban is lehet igazság.Talán elegem van már abból hogy egy számomra "idegen gyerek" még most ebben a vírushelyzetben is fontosabb mint én.Mint mindig.Hogy mindig a hátam mögött beszélik meg mikor találkoznak,még ilyen korlátozásokkal teli,veszélyes helyzetben is.Meg nem kérdezni párom lánya hogy vagyok.Mit érdekli őt.Akkor engem ő miért érdekeljen?
2020. szept. 17. 20:14
40/64 anonim válasza:
Nem kell, hogy ő téged érdekeljen. A párod az apja, őt kell érdekelje, és szerencsére őt érdekli is. Neked nem kell vele menned a rettenetes veszélyes Pestre, maradhatsz otthon a lakásba bezárkózva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!