Mittudomen721 kérdése:

Mifele szulok az ilyenek?

Figyelt kérdés

Bocs eleg otromban tettem fel a kerdest.

Adott egy csajszi 25 eves rezidualis skizofren. Hulyenek nem neveznem de suta szegeny. Kisse mintha le volna ragadva olyan 16 eves szinten. Leginkabb otthon tolti a napjait de azert gyakran kimozdul ilyen mentalis betegeknek letrehozott klubba jar vagy a "haverjaival" talalkozik. Vagy pasizni probal de ezt hagyom inkabb. Van ugyan valami elkepzelese elmondasa szerint szeretne dolgozni sportolni parkapcsolatot... de ezek csak ures szavak. Semmi nem tortenik vele. Neha talal valami munkat nehany hetre maximum aztan az valahogy meg szunik. Ez lenne a kerdesem lenyege. Nem ertem hogy engedhetik ezt a szulei. Oke hogy kicsit tompa szegeny gondoljak a szulok talan es nehezebben mennek neki a dolgok de nem ertem nem gondolkoznak el a lanyuk jovojen? Arra gondolok hogy ok nem lesznek orokke mi lesz a lannyal ha ok el mennek? Szamomra total erthetetlen a dolog. Kitartani senki nem fogja az biztos. Orokolni annyit pedig nem fog hogy elete vegeig eljen belolle. Gyanitom le is huznak. Szoval nekem ez igy nincs meg. Vagy pl ott van az oregkor es a nyugdij... szal total nem ertem az egeszet. Faterja kulfoldon dolgozik. Idonkent jar haza. A szulok szinte valofelben vannak szoval ilyen olyan mintat rajuk lehet huzni.

Tudom eleg szemet kerdes de kivancsi vagyok ki mit gondol errol.

2020. szept. 14. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Van valami végzettsége a lánynak? Gyógyszert szed gondolom, azzal tudnak "normális" életet élni tudtommal a skizofrének is.
2020. szept. 14. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális szülők. Nem tudnak mit csinálni egy gyógyíthatatlan mentális betegséggel.
2020. szept. 14. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

"Jo intelligenciaju tudassal pl siman helyre lehetne pofozni a csajszit."

Ez a mondat mi a bánatot jelent? Írd már le pls. Vagy elmondhatnád az ilyen okos ötleteidet a szüleinek is, ha már ilyen segítőkész és aggódó vagy.

2020. szept. 14. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Az élet utat tőr és önszerveződése megoldja a problémákat. Valahogy túléli.

Lehet majd befogadod..

2020. szept. 14. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb azt írtad, hogy buta, azután meg hogy okos (gondolom ezt jelenti a "jo intelligenciaju tudas")

Döntsd mR el mit akarsz :D

2020. szept. 14. 23:01
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire idegesít, hogy nem tökéletes, akkor keress magadnak egy olyat, aki nem beteg. Akinek genetikai betegsége van, azt nem lehet úgy megjavítani, mint mondjuk egy ágyneműtartót.
2020. szept. 14. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
28%

Te egy jó nagy suta vagy kérdező..

Ugorj neki még 1x a sztorynak. Maga a skizofréniának..

16 évesen milyen munkát is talál a lány? 🤔 Nyáron gondolom szezonálisat..

2020. szept. 15. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem 16 éves a lány,hanem 25. Olvasd még egyszer végig szép lassan
2020. szept. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!