Mit tegyek hogy ne legyenek ilyenek a szüleim?
Már nem bírom. Eddig az volt a bajuk hoy miért nem tanulok, ma meg már hogy miért nem dolgozok.
érettségim van, most jutottam el oda, eddig dolgoztam gyorséttermben gyárban, hogy tanuljak. felvettek egyetemre, nem fizetősre, Nappalira államilag támogatott szakra gépészmérnöknek. Plussz estin végzek egy ingyenes okjt hegesztő szakmát.
Szüleim, mirét nem dolgozol? Miért nemd olgozol? Ki leszel rakva , 1 hét mulva, nem adok kaját. nem adok pénzt ezt mondják. Eddigse adtak. De most nem tudok dolgozni mert leköt az iskola. Mit csináljak hogy ne legyenek ennyire ilyen velem, ? Mi lesz ha kiraknak?
Miért nem engedik meg hogy tanuljak?
Egyre több az ilyen jellegű kérdés..Mi van az emberekkel?:( Hihetetlen, hogy némelyik szülőnek meri magát nevezni..
Nagyszülő, egyéb rokon nem tudna téged ideiglenesen befogadni? Vagy egy jó barát?
Én büszke lennék rád a helyükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!