Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szülők az ilyenek?

Milyen szülők az ilyenek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem az egész életem rémálom volt mellettük. Egész életemben azt hallgattam hogy ők veszekednek. Egy olyan ünnepet nem tudnék mondani, ahol ők ne veszekedtek volna egymással. Volt olyan karácsonyunk is, amikor úgy összevesztek egymással, hogy apám kivágta a fenyőfát. Mindig meg kell jól gondolnom, hogy mit mondok nekik, mert mindenen képesek kiakadni. Van úgy amikor egymással jóban vannak, akkor meg belém kötnek.
2017. dec. 21. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Mintha én írtam volna....

Épp most üvöltötte le a fejem az egyik. Megy a bzdmegolás, mintha valami putriban élnék. Szrba se vesznek. Délután visszaviszem a kva karácsonyi szrokat, fog a halál itt ajándékozni nekik, csak képmutatás az egész.

2017. dec. 21. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Tipikusan olyan szülők (sajnos), akik nem bírják már egymást, lehet nem is szeretik egymást, de megszokásból, vagy kényszerből (anyagiak) együtt vannak, nem válnak el.

Anyumék is mindig veszekedtek, de anyumnak volt esze, és elvált, azóta teljesen nyugodt életünk van.

Vannak sajnos olyan szülők, akiknél az ordibálás, üvöltözés, az állandó veszekedés sajnos a "kapcsolat része". Ennek mindig a gyerek issza meg a levét sajnos...

Ismerős család ugyanez. Minden ünnepnél ordibálás, vitatkozás, marakodás, minden ünnepet tönkretettek ezzel a szülők. Eredmény: a 2 gyerek (akik már 25-26 évesek) egyik ünnepre sem megy haza, mindenki a saját párjával/családjával ünnepel. A szülők meg értetlenkednek, hogy velük senki sem akar ünnepelni. Én sem néznék az ilyen emberek felé. Rontsák el másnak az ünnepét.

2017. dec. 21. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen szülő, kotvány szülő.
2017. dec. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!