Elég 20.000 forint ajándékba a 18-ik születésnapjára?
Figyelt kérdés
Lányunk 18 lesz egy hónap múlva és adnánk neki egy közepes pénzösszeget, arra költhetné amire akarná2020. szept. 6. 17:36
1/19 anonim válasza:
Attol fugg, hogy nektek mennyi fer bele. Hogy alltok anyagilag? A 18. szulinap mas mint a tobbi, szerintem illik valami nagyobbat vagy maradandot ajandekozni. En anno ekszert kaptam. Nem gyemantfulbevalot, de egy szep nyaklancot, amit a mai napig hordok.
2/19 anonim válasza:
Nem. Ezt meg kell ünnepelni rendesen tortával, és vmi kézzelfogható ajándékkal (a pénz mellett ha gondolod). Sok-sok fotóval. Hogy emlékezzen később.
A mi családunkban nem divat a közös ünneplés, de azért vágytam rá. A 18. szülinap egy szép alkalom erre.
3/19 anonim válasza:
Nem. Nagyon gáz. Mintha nem is lenne fontos a gyerek.
4/19 anonim válasza:
Elég, ha 2 zoknit és bugyit szokott kapni a különböző alkalmakra. Egy családi ebéd, a kedvenc ételeivel, esetleg étterem, virág, torta, valami olyan, amire régen vágyik nem ártana mellé. Ez a legfontosabb születésnap az ember életében, biztos szeretné érezni, hogy nektek is az, nyilván az anyagi lehetőségeitekhez mérten.
5/19 anonim válasza:
Az én fiam is 18 lesz októberben.Tortát kap és pénzt,én is húszezerre gondoltam.Illetve valami jobb férfi parfümre is,de erről nem tud.
A tortához minden évben ragaszkodom mert kislányként mi nagyon szegények voltunk,sosem volt torta csak valami apróság mégis szívesen emlékszem vissza mert tudom hogy anyu a kevéske rokkantnyugdíjából szorította ki nekem.
6/19 anonim válasza:
Ha nektek ennyire futja, akkor elég.
7/19 anonim válasza:
Annyiból egy márkás cipőt se tud venni. Persze ha többre nem telik akkor éleg.
8/19 anonim válasza:
Én szerintem a 18. születésnapomra 80 ezret kaptam. A többire általában 10 vagy 20 ezret. Az, most hogy mennyi elég.. az attól is függ, hogy mennyit szokott a többi szülinapra kapni. Ha azokra is 20 ezret, akkor azért jó lenne most egy picit többet adni. De ha amúgy 5 ezret szokott, akkor a 20 ezer is haladás. De attól is függ, hogy pl. a pénz mellett kap mást is? Akár kézzel fogható ajándékot, akár valami élményt?
9/19 anonim válasza:
Nekem nem az a "bajom" ezzel, hogy 20 ezer, hanem az, hogy "csak" pénzt kap. Ennyire nincs kapcsolatotok vele? Nem tudjátok, mire vágyik? Mi max. olyat csináltunk, hogy együtt mentünk el kiválasztani az adott dolgot, és így ugye az ajándékozott is tudta, hogy mennyibe kerül, de mégis ő választhatta ki (ami sokszor nagyon is fontos); pl. karórát, mégsem volt olyan személytelen, mint egy boríték.
10/19 A kérdező kommentje:
nem még szokott magának venni cipőket aztat vettünk mink nekije ennyit tudunk adni mi a baj evvel.
2020. szept. 6. 18:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!