Elég 20.000 forint ajándékba a 18-ik születésnapjára?
Én egy nagyon szép fényképalbumot kaptam, ahova az addigi családi fotóinkból válogattak, az nagyon szép emlék.
Szüleimtől pénzt nem kaptam egyik szülinapomra sem.
Ha úgy álltok anyagilag, akkor jó az a 20000, de szerintem mellé még valami személyes is jó lenne. Pl egy ilyen album, egy közös élmény, vagy bármi, amire tényleg emlékezhet.
Anyám nem volt eleresztve, semmi rendkívülit nem kaptam, de nem is érdekelt. Aztán 2 év múlva, amikor jobban ment neki (örökölt), alkalom nélkül pótolta egy komolyabb nyaklánccal, ez akkor jobban esett, mintha "csak" alkalomra adta volna. Még ha az a 18. szülinap is.
Szóval rajtatok áll, milyen körülmények között éltek, mennyi fér bele. Ha tényleg csak sálban, kesztyűben, dezodorban, zokniban kimerültek az eddigi szülinapok, valószínű OK a 20 rugó. Ha eddig toronyórát kapott lánccal, akkor meg kevés.
Nem voltunk anyagilag nagyon erősek, de én egy tortát, és az egész családtól egy laptopot kaptam. Azóta is megvan.
A pénz személytelen, a 18. Szülinaphoz. Valamit csak ji tudtok találni a család többi tagjával, hogy mit szeretne, minek örülne.
Ha ennyit tudtok neki adni, akkor semmi baj vele, biztos örülni fog neki, hiszen tudja, a lehetőségekhez mérten kap tőletek.
De mellette azért legyen valami személyes kis ünneplés is, ami emlék marad számára.
18# vagyok és csak most nézem, ez már 2 éves kérdés.
Azóta betöltötte a 20. életévet is :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!