Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek valamely...

Van itt olyan, akinek valamelyik szülő új párja azon volt, hogy megrontsa a kapcsolatod az szóban forgó szülőddel? Ha igen, sikerült neki?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy a nevelőanyuka meg akarta rontani a kapcsolatod apukáddal, vagy a nevelőapa anyukáddal.
2020. szept. 5. 13:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
9-es, ne izgasd magadat, nekem is az a végzettségem és én is szoktam itt segíteni. ha a megoldást nem is, de az odavezető utakat ismerem..
2020. szept. 5. 16:41
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Ti max kontár pszichológusok vagytok, vagy megnéztetek ytb-n pár videót és annak hiszitek magatokat. Egy igazi pszichológus, nem mondana ilyet, hogy neten segítettem embereknek, meg ilyen baromságokat, mert nem lehet. Személyesen kell leülni az adott pácienssel, és személyesen kell vele beszélni. Látni kell a szemét, a beszédstílusát, hogy érzi magát beszélgetés közben...stb. Ilyet nem lehet neten, hogy csak pár levelet privátozunk és egyből helyre került az élete, mert ilyet nem csinál egy pszichológus, mert ez nevetséges. Ez a online gerinc műtét szint kb.
2020. szept. 5. 16:46
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
ki írta azt, hogy helyre kerül..? nem kerül helyre. de ha megírom neki, hogy ne aggódjon, DE merjen személyesen segítséget kérni, és tartson ki és ne adja fel, az nem segítség? vagy itt és itt és itt talál speciális segítséget? az sem segítség?
2020. szept. 5. 16:55
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
12 Tudom, hogy nem érdemes ilyen beszélgetésbe belemenni, ám mégis válaszolok. Az itt lévő segítségnyújtàs nem arról szól, hogy megoldod az illető problémáját, itt kevered a dolgokat. Hanem hogy pl más szemszögből látja a problémáját. Vagy kap egy irányt, amire eddig nem gondolt. De ez egy fórum. Ahol beszélgetnek emberek. Egy fórum egyáltalán nem egyenlő egy konzultációval ezért fölösleges idekeverned. Hidd sok “igazi pszichológus” ismeri ezt az oldat, nagyon reprezentatív.
2020. szept. 5. 16:55
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
10es lehet ebben is van valami. Tény hogy az apa lehet elviselné egész életében a sok sz*rságot, de az új pár már nem. Amúgy meg attól nem félek hogy én is így járok, ismerem a hátteret, te nem
2020. szept. 5. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
Annyira bírom, mikor előkerül a megmondó ember olyan megnyilvánulásokkal, mintha értene az adott területhez, miközben lerí, hogy szar az élete és csak kötekedni jött (segítségképp: igen a 12-esre gondoltam) szánalmas vagy.
2020. szept. 5. 16:58
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
15-ös ehhez jellem kell nem háttér. Aki egyszer megcsinálta később is meg fogja. Érthető, hogy véded, de attól még a tény tény marad.
2020. szept. 5. 17:01
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Ja és az úgy akkor már rendben van, hogy "eddig nem merte meglépni", de most igen, mert az új partner adott egy lökést a gyereke elhagyásához??? Ezt te se gondolod komolyan?! A saját gyerekét "végre" letudja sz.arni, mert löketet kapott??? Uristeen de ostoba vagy te is b+.

Soha semmilyen új partnerért nem hagyjuk el az előző japcsolatunkból született gyermekünket, és nem hagyjuk, hogy az új partner megrontsa a gyermekünkkel való kapcsolatot. Minden normális szülő így gondolkozik. Egy kuki vagy nuni sem ér többet a saját gyermeknél. Akkor az nem új partner, aki a gyermeket nem tudja elfogadni. Minden felőtt embernek felül kell kerekednie a saját önzőségükön és érdekein, csak a gyerek a fontos. Ne szabad egymás ellen uszítani, undorító dolog.

Én ebben nöttem fel, apám új felesége kicsinált engem és tesóm is. Egy utolsó alattomos, pénzéhes ri.banc volt. Holott egyikünk se adott rá okot, anyám sem hangolt sosem ellenük.

És ebből a "mostohából" van rengeteg, a környezetembem is. Sajnos általában az apuka az akit egy másik pi.na így befolyásol...az anyukákat az új kuki sokkal ritkábban, mert az anyai érzéseket semmi más nem potólhatja. Ez az igazság. Persze tisztelet a kivételnek, biztosan vannak igazi apukák is akik tüzön vizen át küzdenek, ha kell. De ritka, mint a fehér holló.

2020. szept. 5. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Persze, de ha logikusan belegondolsz ennek is meg van a miértje. Mikor a gyerek 1-2 éves korában szétmennek Anyuka neveli általában a gyereket, így ott kialakul egy szülő-gyermek kötődés. Apuka az esetek többségében csak 2 hetente látja 1-1 napot a gyereket, mint valami nagybácsi, sokszor azt is nem kevés vita árán. Így amikor jön egy új pár, aki szereti, támogatja, mellette van és ott az új gyerek, család lehetősége biztos hogy ezt nem fogja eldobni azért a gyerekért akit 2 hetente láthat és még különösebben nem is kötődik hozzá. Ha már van itt annyi pszichológus ők biztos tudják miről beszélek
2020. szept. 5. 17:44
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Jah és mikor az az apuka aki tüzön vizen át megy a gyerekért és az egész életét annak szenteli hogy nagyritkán találkozhasson vele, majd a gyerek az anyja befolyása hatására 16 évesen azt mondja látni se akarja, ő meg ott lesz teljesen egyedül, megtörten biztos úgy fogja gondolni, hogy megérte
2020. szept. 5. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!