Mit tegyek, ha valamelyik szülő ellenzi a kapcsolatot?
Hat tobb lehetoseg is van.
Mondjuk megolod. Ezert viszont sulyos eveket lehet kapni szoval nem ajanlom.
Esetleg megkerdezhetned anyukad hogy pontosan mi is a baja a paroddal, es utana lehet valtoztatni.
Harmadik lehetoseg hogy nem foglalkozol vele, es te mesz a parodhoz.
Apa nem velünk él :)
Viszont, ha anyától kérdezem, csak annyit mond, hogy "nem utálom"...Pedig a szemén is látni, hogy legszívesebben megölné a barátomat..
Nem utálja? Akkor miért nem engedi, hogy odajöjjön hozzátok?
Megmondom miért!
Azért, mert élete egyetlen értelme te vagy. Ha téged elveszít, akkor tökéletesen magányos lesz. Számíts rá, hogy 10 körömmel fog visszatartani minden partnertől, de más városban tanulástól, dolgozástól is.
Ami természetesen általában csak menekülést vált ki a szerencsétlen fiatalból.
Ez van, akkor nem megy hozzátok, ennyi.
Anyukádnak egyáltalán nem kell elviselnie az aktuális barátodat, és ha nem szeretné, hogy a házban legyen, akkor beengednie sem kell.
Néha van úgy, hogy egyszerűen nem bírjuk a másikat. Én az exem öccsétől másztam a falra, utáltam, ha ott van idegesítő kis hülye volt, aki állandóan beugatott nekem, persze ha elküldtem a francba már én voltam a bunkó. "Ő csak gyerek". ÉS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!