Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek valamely...

Van itt olyan, akinek valamelyik szülő új párja azon volt, hogy megrontsa a kapcsolatod az szóban forgó szülőddel? Ha igen, sikerült neki?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy a nevelőanyuka meg akarta rontani a kapcsolatod apukáddal, vagy a nevelőapa anyukáddal.
2020. szept. 5. 13:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
van. sikerült
2020. szept. 5. 13:23
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Igen, engem nevelőanyám megrontott. Amikor apám megtudta kidobott mindkettőnket.
2020. szept. 5. 13:32
 3/26 anonim ***** válasza:
90%
Ohh, nagyon sok ilyen van. Nálunk apám új rib.anc felesége olyan sikeres volt, hogy 10 éve nem beszélünk apámmal.
2020. szept. 5. 14:23
 4/26 anonim ***** válasza:
59%

Jelen. A neveloanya vagyok😀.

Bar megrontani nem tudtam😂. Viccen kivul:

Megromlott allitolag miattam a kapcsolatuk, de kozben ket tenyszeru dolgot kell hatterkent bemutatni:

1. amikor még epp csak feltuntem a szinen az egyik gyerek mar beolvasott a sajat apjanak, hogy mennyire sz@r apa mar a kezdetektol (tehat en ebben biztos nem jarhattam sikerrel mert nem voltam se kozel se tavol)

2. Kizarolag azt kertem ne ganyoljak ossze az otthonunkat, de ez nem ment nekik. (Azaz eleg fura ha egy emberi kapcsolatot foleg szulo-gyerek kapcsolatot azzal tonkre tud valaki tenni, hogy a mindket felet arra keri pl. vegye le a saros cipojet az eloszobaban vagy takaritsa ki havonta egyszer legalabb a szobajat, vagy a fanszorzetet ne hagyja a zuhanytalcan csomokban vagy huzza le a vecet.

Persze biztos vannak modszeresen a masik fel edesgyermeket eluldozo gonosz emberi lenyek is, de azok meglehetosen ritkak es inkabb mesebeli lenyek. A valosagban egyszeruen egy masok altal nevelt/felrenevelt fiatal egyeddel igen nehez egyutt elni hozzateve az elvalt szulok gyermekei minimum az egyik szuloje oldalarol nagyon elkenyeztetettek vagy ehanyagoltak erzelmileg amit anyagi tulkompenzalassal probalnak enyhiteni a szuleik. A sajat tapasztalatom alapjan a neveloanya/apa az csak egy amolyan pont az ire es legalabb lehet valakit okkal ok nelkul bunbaknak megtenni.

2020. szept. 5. 14:56
 5/26 anonim ***** válasza:
25%

Hát 4es, te aztán nagyon ostoba vagy. XD

Inkább pont a normális új mostoha "feleségek/férjek" a mesebeli ritkaságok!

2020. szept. 5. 15:37
 6/26 anonim ***** válasza:
54%
Sok mindenben igaza van 4esnek, de azt tényleg nem kell elhazudni, hogy csak kevesen teszik tönkre módszeresen a szülő gyerek kapcsolatot. Bizony elég nagy a százalékos arány-pszichológusként mondom.... sokan nem tudják jól kezelni ezeket a helyzeteket. Semelyik oldalról.
2020. szept. 5. 15:50
 7/26 anonim ***** válasza:
45%
pszichológus a gyakorin, nap vicce XD
2020. szept. 5. 16:18
 8/26 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk az ex meg van róla győződve hogy én martam el a páromat a gyerektől. De abba egyáltalán nem gondol bele, hogy talán a páromnak lett elege az állandó játszadozásaiból meg szivatásaiból meg hogy ő akarja megszabni hogy hogyan éljünk. Sokan úgy gondolják hogy az új nő marja el az apukát meg a gyereket egymástól, de abba senki nem gondol bele hogy lehet már előtte is régen ezt meglépte volna, csak akkor egyedül marad teljesen, de most van valaki aki támogatja és mellette van.
2020. szept. 5. 16:31
 9/26 anonim ***** válasza:
62%
7 ha van számomra érdekes téma, örülök, ha tudok segíteni. Vagy ez egy kiváltságos oldal? Nem írhat ide olyan, akinek pszichológus a végzettsége? Hidd el, ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Volt már itt, aki megköszönte, mert segített, amit írtam (akár privátban is).
2020. szept. 5. 16:37
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
8-as azért valljuk be, ha nem is marja el, de sokat tud azon “segíteni”, hogy a másik fèlnek “elege legyen” a múltjàból (benne a gyerekeivel). Ha nem is tudatosan, de azzal is, hogy nem segít megoldani a helyzetet, hanem a maga malmára kezdi el hajtani a vízet. Pont ahogy te is írod. Az elvált felek közgi marakodáshoz amúgy meg semmi köze a gyereknek. Ha ezzel a gyereket is kizàrta az életéből, remélem tudod mire számíthatsz tőle, ha nektek is közös gyereketek lesz...
2020. szept. 5. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!