Joguk van. Biztos valami drága telefont akarnál, amit ki sem használnál.
2020. aug. 30. 00:18
2/46 anonim válasza:
Miért nem engedik?
2020. aug. 30. 00:24
3/46 Savlekotő válasza:
A pénz azé aki megdolgozik érte mi felénk. Sajnos ma még 30 asok fizetése is a szülő tulajdona és csodálkozunk hogy hazudozás van családon belül mindenről,500 ftről is.
2020. aug. 30. 00:26
4/46 A kérdező kommentje:
1es: A mostani árakhoz képest, egy nem olyan drága, de nem is olcsó.
2es: Szerintük a családi kasszába kéne adnom a megkeresett összeget.
2020. aug. 30. 00:26
5/46 Savlekotő válasza:
Az egész fizetésed mire fel vennék el? Az ilyen szülő nálam nagyon nem szimpatikus aki a diák munkás pénzt is benyelné egybe mintha bérlő lenne a gyerek,pedig vénember vagyok. De sajnos gyomrom forog a mai szülők pénz éhségétől.. Mi még nem a gyerekeinken élősködtünk hanem támogattuk elindítottuk őket. :(
2020. aug. 30. 00:30
6/46 anonim válasza:
Normális helyeken amit a gyerek megkeres, azt arra költi amire akarja, mert ő dolgozott meg érte. Egy telefon azért is jó, mert nem kacatokra pazarolnád, hanem egy manapság nagyon fontos elektronikai eszközre, aminek elég borsos az ára.. nemhogy örülnének hogy elmentél érte dolgozni, hogy megvehesd, más tini addig vinnyog míg meg kell neki venni.
Kézhez kapnád a fizud vagy van saját számlád, vagy a szüleid számlájára utalják majd?
2020. aug. 30. 00:37
7/46 anonim válasza:
És hogy áll a családi kassza? Van pénz kajára, villanyra, télre fát venni, meg ilyenek?
2020. aug. 30. 00:38
8/46 Savlekotő válasza:
Van pénz kajára, villanyra, télre fát venni, meg ilyenek?
Ezt nem a gyereknek kéne állnia diák melóból.. Ha nincs ezekre nem kell szaporítani magunkat..
70F
2020. aug. 30. 00:46
9/46 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben tök mindegy hogy áll a családi kassza. Akármennyire szegények is lehetnek, ha magától nem akarja felajánlani a pénzét, nehogymár a gyerek rakja bele, csak azért mert anyu meg apu nem bírja megteremteni azokat az anyagiakat amiket megkéne, ha már elvállaltak egy gyereket vagy többet! Otthoni rabszolgának szülte? Azt a kis nyári melós pénzét is tejelje az ősöknek? És tudjátok mi a szomorú?? Hogy egyre több ilyen kérdés van a gyk-n.. Aztán szidják a mai fiatalokat, hogy nem szeretnek dolgozni, meg büdi nekik a meló 🙂 mikor már tini korában kb azt tapasztalja hogy minek dolgozni ha elveszik tőle 🤨
2020. aug. 30. 00:46
10/46 anonim válasza:
Hozzátenném engem neveltek eddig olyan jól, hogyha most beállna a gebasz itthon pénzügyileg, kérés nélkül besegítenék. De ebben benne vannak az ezelőtti évek, és az odaadó nevelés. Szerintem a szüleim el sem fogadnák tőlem, nem hogy kérnék!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!