A mostani kamaszoknak beleszólnak a szüleik, mit vehetnek a saját ajándékba kapott pénzükből?
Illetve ugyanez a kérdés szülőkhöz, ti beleszóltok? (Az eredeti kérdés úgy volt, hogy a "Ti szüleitek beleszólnak-e", csak úgy nem engedte feltenni a kérdést, mert nem csevegős oldal.)
Úgy értem, az oké, hogy nem cigire, piára költi el valaki, de ha mondjuk a könyveket szereti vagy a videójátékokat, esetleg rajzolni, akkor vehet-e azt, vagy pedig cipőre, ruhára, ékszerre KELL elköltenie?
Még mielőtt valaki azt hinné, nem, nem vagyok sem kamasz, sem szülő, viszont kamaszkoromban nekem megmondták, hogy ajándék, de mire kell elköltsem a pénzem.
Szia!
Nekem csak annyiba szólnak bele,h olyan dolgokat nem vehetek,ami nem kell pld.50.ugyanolyan ruha. Persze nem engednék nekem se h cigit v ilyesmit vegyek de az amúgy se jutna az eszembe,meg azért megnézik a dolgokat,mielőtt azt megveszem,de nem tesznek rá megjegyzéseket és megengedik ☺
Szia!
Nekem egyáltalán nem szólnak bele maximum cipőnél hogy ne vegyék túl drágát.
Ismernek tudják hogy nem költeném el cigire, piára így abszolút megbíznak bennem
Nekem a negyedik ér kamaszkorban.
Nem szeretem, de jobb már pénzt adni.
10-12 éves koráig simán tudja az ember, hogy minek örülne legjobban.
Meg aztán szökjön lassan hozzá, hogy mi is az a pénz, még döntés.
Úgyhogy ő dönt.
Azért igyekszem valami kis meglepetést is kitalálni, az fontos.
Jobb tisztázni mire kap költöpénzt.
Ajándék pénzt is lehet adni célal, de azt akkor és ott tisztázni kell mire kapta. Ruhára vagy elektronikus eszközre vagy mire. Célzott pénz ajándék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!