Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A .ti szobátokba is csak úgy...

A .ti szobátokba is csak úgy benyitnak a szülők? Nem idegesítő?

Figyelt kérdés

Nem szeretem, hogy csak úgy random, kopogás nélkül akármikor bejönnek, dehát nem szokás nálunk kopogni. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha megkérném, hogy kopogjanak, de olyan furán venné ki magát, mintha titkolnék valamit. Nem mintha jelenleg lenne titkolnivalóm, de nem szeretném ha látnák a gyakorit, meg messen, hogy kinek mit írok. A laptopom pont az ajtóval szembe néz, így elég jó rálátás nyílik a képernyőre... Ha telefonon intézem a dolgaimat, akkor is anyám folyton kérdezgeti, hogy mit csinálok épp...

Nem kérek tippeket megoldásra, mert tudom, hogy nincs, csak amit fentebb írtam. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez másokat zavar-e?

2020. aug. 24. 11:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Amíg otthon eltem az en szobámnak még ajtaja sem volt, mert a ház kialakítasa miatt nem lehetett megoldani. Ennek ellenére sosem jöttek be csak úgy a szobámba, hanem megálltak a "bejáratnak" oldalt és megkérdezték, hogy jöhetnek e.
2020. aug. 24. 17:33
 32/38 anonim ***** válasza:
93%

Vannak olyan szülők, akikkel ilyeneket sajnos nem lehet értelmesen megbeszélni. Egyszer mertem én is megemlíteni, hogy jó lenne ha kopognának, anyám olyan veszekedést csinált, hogy én a hálátlan kölyök. Amég az ő házában lakom, ne merjem azt képzelni, hogy ő majd a saját otthonában kopog stb stb.

Pedig csak arról volt szó, hogy egy kamaszlánynak az ajtaján egy koppintásra legyenek képesek. Magánszféra stb miatt. Feladtam. Sajnos vannak ilyen emberek. Soha nem akarok ilyen szülővé válni, akinek a kedvenc mondata a “ amég az én kenyeremer eszed” meg “ amèg az én házamban laksz” ...

2020. aug. 24. 21:06
 33/38 anonim ***** válasza:
91%

Igazad van,aról nem is beszélve hogy lehet épp öltözködsz vagy ehez hasolok,bár az én apámat még ez se hatota meg ,és mikor mérgesen elmondtam neki hogy bejöt kopogás nélkül és ott ácsorgot a szobám szélen mig pucér voltak,akkor még én voltam a hibás,onatol kezdve zárom az ajtomat.

2020. aug. 24. 22:54
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gyerekeim alapból soha nem zárják az ajtót. Ha bevan zárva a nagynál akkor kopogok. Mert lehet öltözik vagy a fiúja nála van. Ez szerintem alap.
2020. aug. 25. 10:11
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy zavart. Pár év alatt rászoktattam őket a kopogásra de az is csak fél siker, választ sem várták meg már nyitottak is be.
2020. aug. 25. 12:06
 36/38 anonim válasza:
100%
Ugyanebben szenvedek. Amikor rájuk szólok, vagy a tesómra, akkor én vagyok a hibás.
2020. aug. 25. 19:29
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Szóltam anyunak h kopogjon, sose kopogott. Akkor atjott a barátom, éppen akcioztunk és kopogas nélkül bejott. Na azóta kopog. Lehet ha épp olyat csinálnál akkor megtanulna hogy kopogni kell 🤷‍♀️
2020. aug. 25. 21:46
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is benyitnak. Még a wc-n sem hagynak békén. Tudják, hogy bent vagyok, de azért megpróbálják kinyitni az ajtót. Mostmár mindig bezárom az ajtót. Elején idegesítette őket, hogy pont akkor pisilek, amikor kell nekik valami a fürdőből, vagy nemtom.

Igazából engem nem az zavar, ha benyitnak kopogás nélkül a szobámba, hanem az, hogy olyan erővel és hanggal, hogy majd kiszakad az ajtó. Berontanak, mint Zrínyi. A szívem majd kiugrik, olyan hangos.

2020. dec. 6. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!