Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukámra rájött a testépítési...

Apukámra rájött a testépítési hülyeség, nagyon idegesítő, és engem nyaggat folyton. Szerintetek hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
Konkrétan minden nap súlyzózik, alig van ideje másra, és nem érti mennyire nevetséges ez a mánia. Eredetileg szálkásan izmos volt, úgyhogy nincs is semmi értelme, és én is mindig megkapom hogy menjek vele edzeni🙄 kezdem azt érezni hogy ez olyan mint a nőknél az anorexia.

2020. ápr. 30. 16:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Nehogy apád legyen már a hülye mert adni akar magára meg az egészségére.

Szerintem állj te is neki és gyűrjed.

2020. ápr. 30. 16:29
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne ez nevetséges?
2020. ápr. 30. 16:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Amikor valakinek van egy normál izomtömege az egészséges, az viszont ha ilyen mesterseges izmokat készít egyirányú súlytologatással az nem az. Azt mondta 50-es karja van, es utánanéztem, az nagynak számít. Mégis akar tovább nőni, tehát tipikus férfi testképzavara van.
2020. ápr. 30. 16:35
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Kerdezo te most fiu vagy, vagy lany?

Miert zavar hogy apukad mit csinal? Lehet azert hiv edzeni, hogy egyutt tudjatok tolteni tobb idot.

En a helyedben buszke lennek ra, hogy az x koru apam igenis ad magara es az egeszsegere, inkabb mint hogy egesz nap sort vedeljen es a kanapen doglodjon.

Hihetetlen hogy az ember mar tenyleg nem tud jot tenni semmivel es senkivel.

2020. ápr. 30. 16:41
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy testképzavar, szeret edzeni és törődik az egészségével. Az, hogy valaki normál testalkatú, nem jelenti azt, hogy nem sportolhat és nem is kell semmit tennie az egészségéért. Inkább a te felfogásod az, ami nevetséges.
2020. ápr. 30. 16:41
 6/18 A kérdező kommentje:
A testépítő testben semmi normális nincs. Az elmúlt par milliard evben nem volt természetes felpüffedt varangynak lenni. Az hogy felesleges izmokat pakolgatok magamra a testképzavarom miatt, az nem egészség. Neki gyönyőrű szálkás teste volt. Egyszerűen féltem az egészségét, és unom hogy engem is nyaggat. Én lány vagyok és tökéletesen szálkásan izmos, úgyhogy velem szemben is torz az elképzelése.
2020. ápr. 30. 16:48
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem edzel semmit, nem tudsz "tökéletesen szálkásan izmos" lenni sem te, sem pedig apád.

Ha azért vagy izmos, mert edzel, csak mást, akkor tedd helyre apádat, hogy neked mindegy, ő hogy edz, de te nem mész vele. maradsz az eredeti sportodnál.

Ha nem edzel semmit, akkor egyszerűen csak nem vagy szálkásan izmos, hanem szimplán sovány, és igenis menj edzeni.

2020. ápr. 30. 16:55
 8/18 A kérdező kommentje:
Én ezeket csinálom: box, lovaglás, pilates, sétálás. De szerinte én ,,szúnyog”vagyok csak azért mert nem vagyok olyan mint az edzőtermi lányok, és folyton csak ilyenekről lehet vele beszélni.
2020. ápr. 30. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Hát istenem, szereti nézni az edzőtermi lányokat:)
2020. ápr. 30. 17:03
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerinte nekem is úgy kéne kinéznem😀 én biztos nem fogok edzeni csak azért hogy úgy nézzek ki mint egy mexikói asszony a hatodik gyerek után, nem láttam még egyet se akinek szép alakja lett volna.
2020. ápr. 30. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!