Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukámra rájött a testépítési...

Apukámra rájött a testépítési hülyeség, nagyon idegesítő, és engem nyaggat folyton. Szerintetek hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
Konkrétan minden nap súlyzózik, alig van ideje másra, és nem érti mennyire nevetséges ez a mánia. Eredetileg szálkásan izmos volt, úgyhogy nincs is semmi értelme, és én is mindig megkapom hogy menjek vele edzeni🙄 kezdem azt érezni hogy ez olyan mint a nőknél az anorexia.

2020. ápr. 30. 16:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az nem gond,hogy neki ez a hobbija,semmi közöd hozzá .

Erőltetnie nem kéne,ha neked ehhez nincs kedved és egyébként is sportolsz .

Amúgy a te fejedben is nagy zavarok vannak a testépítést illetően,de ebbe most nem fogok belemenni .

2020. ápr. 30. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
"Mesterséges izma van..." :D :D :D
2020. ápr. 30. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Mexikói asszonyok?

Milyen lányokat láttál te? A kokszos férfi kinézetű nők tényleg durvák, de ki akar olyan lenni? Ráadásul cucc nélkül nem is lehet.

De a rendszeresen edző csajok nagyok jól néznek ki. Mondhatni tökéletesek.

A mexikói asszonyokat hol láttad? Duci csoportos órára gyülekezve? Vagy hol?

2020. ápr. 30. 17:20
 14/18 A kérdező kommentje:
De akkor is idegesítő hogy mindig beszól, a nem ectomorph lányok feneke ilyen a teremben: [link] hát én elhiszem hogy divat az ,,ethnic “ fenék, de nekem ez undi. Meg hallgathatom az új barátaitól hogy az én tornam ,,nem ér semmit”
2020. ápr. 30. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

#14:

Na ez az istentelenül nagy koffer-valagtípus nekem se jön be. 😕

2020. ápr. 30. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én büszke lennék az apámra ha 50+ évesen gyúrna és nem sörhasat növesztve punnyadna
2020. ápr. 30. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell vele edzened. A többi válaszolóval ellentét én megértelek kérdező! Én is utálok kondizni. Csináltam egy évig, nem jött be, abbahagytam.

F

2020. ápr. 30. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:

23 éves srác vagyok, 74 kilóval, izmos testfelépítéssel, de ha egy ilyen valag megjelenik előttem én is undort kapok. Legyen arányos egy női test, ne pedig vékony karok aztán akkora combok, hogy az enyémnek a kétszerese.

Ha magadnak tetszel akkor a többiek le vannak tojva. Ne másnak akarj megfelelni, tökéletes a kis barack segged, ami most van, bár (még) nem láttam ☺ :D

2020. máj. 10. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!