Apukámra rájött a testépítési hülyeség, nagyon idegesítő, és engem nyaggat folyton. Szerintetek hogy tudnám meggyőzni?
Az nem gond,hogy neki ez a hobbija,semmi közöd hozzá .
Erőltetnie nem kéne,ha neked ehhez nincs kedved és egyébként is sportolsz .
Amúgy a te fejedben is nagy zavarok vannak a testépítést illetően,de ebbe most nem fogok belemenni .
Mexikói asszonyok?
Milyen lányokat láttál te? A kokszos férfi kinézetű nők tényleg durvák, de ki akar olyan lenni? Ráadásul cucc nélkül nem is lehet.
De a rendszeresen edző csajok nagyok jól néznek ki. Mondhatni tökéletesek.
A mexikói asszonyokat hol láttad? Duci csoportos órára gyülekezve? Vagy hol?
#14:
Na ez az istentelenül nagy koffer-valagtípus nekem se jön be. 😕
Nem kell vele edzened. A többi válaszolóval ellentét én megértelek kérdező! Én is utálok kondizni. Csináltam egy évig, nem jött be, abbahagytam.
F
23 éves srác vagyok, 74 kilóval, izmos testfelépítéssel, de ha egy ilyen valag megjelenik előttem én is undort kapok. Legyen arányos egy női test, ne pedig vékony karok aztán akkora combok, hogy az enyémnek a kétszerese.
Ha magadnak tetszel akkor a többiek le vannak tojva. Ne másnak akarj megfelelni, tökéletes a kis barack segged, ami most van, bár (még) nem láttam ☺ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!