A szuleim bent dohanyoznak. Mit tegyek?
átérzem, bár kezdenek toleránsak lenni. ezen csak a költözés segít majd.
csomó témáról nem is tudok,m ert a konyhában vitatják meg, én meg a börtönben
De mindenhol füstölnek? Konyha, nappali, wc, mindenhol? Mert nekem is van dohányzó ismerősöm, de csak a konyhában gyújt rá nyitott ablaknál, aztán becsukja. Van illatgyertyája stb, sosem érzek nála büdöset.
És van olyan ismerősöm is, aki mindenhol dohányzik, vágni lehet a füstöt nála. Na oda már nem szoktam menni. :D undorító.
A cigiszag engem nem zavar normál kereteken belül, de a kocsmaszag már igen... nem tudod megbeszélni velük, hogy 1 helyen gyújtsanak rá szellőztetés mellett?
Itt, ebben a lakásban négyen lakunk, rajtam kívül mindenki dohányzik. A saját szobájukban teszik ezt, vagy a konyhában, de a szag mindenhová terjed, én is nagyon utálom.
A szobámban mindig égetek gyertyát és illóolajos párologtatót használok, így ki tudom bírni.
Ha a konyhába megyek és ott épp füstölnek, azonnal kitárom az ablakot.
Átérzem, anyám, apám, tesóm, anyósom mind dohányosok. Anyuék szerencsére a kertben cigiznek, vagy nagyon hidegben max a fürdőben nyitott ablaknál, de anyósom napi 2-2.5dobozzal elszív bent a lakásban, hányadék undorító sajnos, az egész nő aurája bűzlik a cigitől, 5éve nem voltam nála emiatt :/
Sajnos segíteni nem tudok, ha beszéltél velük, és ennyire nem tartanak tiszteleben, tényleg csak a költözés lesz majd a megoldás. Vagy kezdj el látványosan távolabbi sulik iránt érdeklődni, hogy koliba mehess, hátha akkor anyukád észbe kap, hogy ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!