Miert ilyenek a szuleim? Ennyire utalnak?
Nem volt eddig farmernadragom, csak egy az is 2 eves. Hetvegen meg lett beszelve h kapok egy farmert es hogy 10 ezer alatt kell lennie boven. 6 ezerert meg draga volt szoval talaltam egyet ket ezerert, de annyira kapkodtunk hogy meg a meret se lett jo mert gyorsan kellett menni haza mert a noveremnek a baratnoje a kapunk elott allt... Haza mentunk a nadrag az full nagy ram, ra ket napra a noverem (akit rohadtul elkényeztetnek a szuleim, mindene meg van Iphone 7 telefon, vagy 6 darab markas cipo, ezer ruha) haza jon egy uj nadragba es kerdeztem hogy honnan van es csak annyit mondott hogy vette. De nem dolgozik meg semmi. Meg kozepsulis.(igaz hogy mar dolgozhatna ebbe a korban.... De lusta) es mondtam anyaeknak hogy lattak e hogy uj nadragja van es mondtak hogy igen az allitolagos zsebpenzebol vette (ami nincs is, mert elkolti valami ujabb hulyesegre) meg kerdeztem hogy honnan vette nagy nehezen elmondta hogy a H&m-be fel is mentem a webshopjara es meg talaltan hogy a nadrag, amit vett 10 ezer forint.... Meg mutattam a szuleimnek es jatszottak a hulyet... Apa: Te adtal neki ra penzt? (kerdezi anyatol)
Anya: En csak egy kicsit adtam neki, te adtal neki
Apaa: kikerekedett szemekkel nez (tovabbra is játszva a hulyet) es elkezd nevetni.... Tolem meg egy 5 ezer forintos nadragot sajnalnak...
Basszus ennyire utalnak?
Aki esetleg lemaradt volna az előzőről
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
“a noverem (akit rohadtul elkényeztetnek a szuleim, mindene meg van Iphone 7 telefon, vagy 6 darab markas cipo, ezer ruha)”
Óóóó, Kicsi Kincsem... meg kell a szívnek szakadni! Mi lesz most veled, nadrág nélkül, egy szál bugyiban kell majd egész ősszel iskolába járnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!