Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyenek velem a szuleim?

Miert ilyenek velem a szuleim?

Figyelt kérdés

Nyar vege ota igergetik hogy kapok egy darab rohadt pulcsit, mert egy darabom van, azt hordom mar szeptember ota mindennap... Direkt probaltam felkelteni a szuleim figyelmet, szeptember ota csak otosoket hozok, mosok, elmosogatok. De semmi. Arrol volt szo hogy holnap megyunk es kapok egy pulcsit. Ha lattatok volna rajtam azt az oromot..erre ma is itt ugralok meg minden es draga anyukam mondja hogy: "De ugye tudod hogy holnap a noverednek nezunk pulcsikat meg nadragokat, neked tele van a szekrenyed„ a tele van a szekrenyed alatt azt erti hogy a 3-4 eve kinott ruhakkal van tele, amiket nem tudok hova tenni... De a novetkemnek persze egybol kell megint csomo dolgot venni jo dragan. Aztan oda megyek apukamhoz hogy: De ugye holnap azert kapok egy pulcsit? Tisztara merges lett hogy majd megbeszeljuk meg ilyenek... A megbeszeljuk nala egy igen nagy nem-et jelent. A noverem 40000ft-ert kap cipoket es egyeb draga dolgokat, minden evben uj telo es raadasul tiszta szarul tanul es allanodan csak a barátnőivel log, sosincs itthon. Es farmerembol is egy darab van, hozza teszem a zsebpenzembol vettem azt is, mert tudtam, hogy nyaron divatos polok helyett vehetek oszre nadragot es arra ossze is gyujtottem szoval egesz nyaron meg a tavaly elotti ruhakat hordtam.

Neha olyan rossz nezni hogy a baratnoimnek a 200 000-es telefon a kezukbe, draga cipo a labukon, markas, mindig uj es trendi ruhakat hordanak, van vagy 6 pulcsijuk, minimum 3 vagy 4 nadrágjuk.... Dolgozni nem tudok mivel meg tul fiatal vagyok :( Mit lehet tenni ilyen esetben? Most egész osszel,telen, tavasszal legyen rajtam ugyanaz a nadrag es pulcsi... En mimdent de tenyleg mindent megteszek, hogy kaphassak egy dolgot, ejfelig tanulok, hazimunkakat csinalok meg tenyleg mindent, de semmi ertelme. Koszi ha vegig olvastad:)

2019. okt. 11. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Te nagyon jól csinálod, hogy sokat tanulsz, az jóval nagyobb hasznodra lesz, mint egy új cipő, akármilyen telefon vagy pulcsi.

Ha úgy érzed kivételeznek közted és a nővéred közt a szüleid akkor mondd meg nekik, hogy te ezt érzed.

A ruhákat amiket kinőttél meg ne tartogasd, az csak helyet foglal, pakoljátok össze anyukáddal ami már nem jó s adjátok oda valakinek, vagy add el interneten, így anyukád is s te is látod majd, hogy tényleg mire lenne szükséged esetleg a régiekből is tudsz kis pénzt csinálni.

2019. okt. 11. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkabb tőlük kérdezd hogy miért ilyenek veled. A nővéred mennyivel idősebb? Lehet a szüleid úgy gondolják hogy ő már nagylány, emiatt neki nagyobb az igénye új cuccokra.
2019. okt. 11. 22:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak ket evvel idosebb, es egy darab pulcsi szerintem nem kortol fugg
2019. okt. 11. 22:19
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

Ne haragudj kérlek, hogy ezt írom, de ritka idióta szüleid vannak.

Nem tudom hány évesek vagytok de ez durván kivételezés.

Amúgy tesóddal milyen a kapcsolatod?.

Mert az derül ki, ő sem áll melletted.

Simán mondhatnâ, anyu most nem kérek új ruhát, inkább vegyetek X nek (neved)

2019. okt. 11. 22:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs vele rossz kapcsolatom, jo neha van egy kis testveri veszekedes de ez bele fer. Gondolom elvezi hogy o a legmenobb a suliba en meg mellette ugy nezek ki, mint egy utca sepro..
2019. okt. 11. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
15%

Amúgy egy a méretetek?

Szokott kölcsön adni ruhákat? Előző voltam

2019. okt. 11. 22:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem szokott, en sokkal vekonyabb vagyok nala, o noiesebb
2019. okt. 11. 22:46
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Valahogy beszélj anyudékkal.

Akár külön külön is

Hogy nincsenek nagy igényeid, lassan jön a hideg idő, szeretnél és szükséged. Lenne egy pulcsira..

Remélem tényleg sikerül :(

2019. okt. 11. 22:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Holnap tudom meg, hogy sikerül - e:/
2019. okt. 11. 22:54
 10/16 anonim ***** válasza:
31%
Amikor a noveremmel suliba jártuk, akkor nálunk is volt kivetelezes, bár az én javamra. Mindketten nagyon rossz tanulók voltunk (bár anno a szüleink is🤭) Nálunk sose változott, valamiért mindig én kaptam új cuccokat csak.
2019. okt. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!