A .ti szobátokba is csak úgy benyitnak a szülők? Nem idegesítő?
Nem szeretem, hogy csak úgy random, kopogás nélkül akármikor bejönnek, dehát nem szokás nálunk kopogni. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha megkérném, hogy kopogjanak, de olyan furán venné ki magát, mintha titkolnék valamit. Nem mintha jelenleg lenne titkolnivalóm, de nem szeretném ha látnák a gyakorit, meg messen, hogy kinek mit írok. A laptopom pont az ajtóval szembe néz, így elég jó rálátás nyílik a képernyőre... Ha telefonon intézem a dolgaimat, akkor is anyám folyton kérdezgeti, hogy mit csinálok épp...
Nem kérek tippeket megoldásra, mert tudom, hogy nincs, csak amit fentebb írtam. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez másokat zavar-e?
Nálam ez addig ment, amikor egyszer épp olyankor nyitottak be, amikor a kedvesem épp "lovagolt". Én lazán megkérdeztem: " beszállsz?" (Ez akkora szemtelenség volt, hogy még balhét sem csináltak)
Abből igen (mindig nagy mellénnyel hírdették, hogy nem kutatnak a cuccaim között), amikor az óvszeres dobozba tettem egy cetlit, hogy "használjátok egészséggel".
Nálunk is mindig berontanak, meg kell magyarázni felnőtt létemre, hogy miért kéne nekik kopogni, nem egy kellemes szituáció.
Szerintem zárd kulcsra az ajtót, aztán majd megszokják, hogy úgyse tudnak bejönni, csak ha te kinyitod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!