Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A .ti szobátokba is csak úgy...

A .ti szobátokba is csak úgy benyitnak a szülők? Nem idegesítő?

Figyelt kérdés

Nem szeretem, hogy csak úgy random, kopogás nélkül akármikor bejönnek, dehát nem szokás nálunk kopogni. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha megkérném, hogy kopogjanak, de olyan furán venné ki magát, mintha titkolnék valamit. Nem mintha jelenleg lenne titkolnivalóm, de nem szeretném ha látnák a gyakorit, meg messen, hogy kinek mit írok. A laptopom pont az ajtóval szembe néz, így elég jó rálátás nyílik a képernyőre... Ha telefonon intézem a dolgaimat, akkor is anyám folyton kérdezgeti, hogy mit csinálok épp...

Nem kérek tippeket megoldásra, mert tudom, hogy nincs, csak amit fentebb írtam. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez másokat zavar-e?

2020. aug. 24. 11:05
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
20-as, én is jó gyerek voltam, egyáltalán nem volt meg a tinilázadás, jól tanultam, mindig mindenről szóltam (pl. ha akár fél órával tovább kint maradtam a megbeszéltnél)... De anyukám nekem is folyton kérdezgeti, hogy mikor olvashatja el a naplómat.
2020. aug. 24. 13:37
 22/38 anonim ***** válasza:
65%

Nálam ez addig ment, amikor egyszer épp olyankor nyitottak be, amikor a kedvesem épp "lovagolt". Én lazán megkérdeztem: " beszállsz?" (Ez akkora szemtelenség volt, hogy még balhét sem csináltak)

Abből igen (mindig nagy mellénnyel hírdették, hogy nem kutatnak a cuccaim között), amikor az óvszeres dobozba tettem egy cetlit, hogy "használjátok egészséggel".

2020. aug. 24. 14:57
 23/38 anonim ***** válasza:
14%
Nem kellett benyitniuk, mert be sem csuktam az ajtót. Semmi olyat nem csináltam, amit titkolnom kellett volna.
2020. aug. 24. 15:04
 24/38 anonim ***** válasza:
8%
Nálam mindig nyitva van az ajtó, mert nem lehet bezárni, és becsukni sem lehet, mert ruhaszárító van rajta és nem zavar. Miért zavarna? Semmi olyasmit nem csinálok a szobámba, amiről szüleim nem tudnának. Igen szoktam masztizni és arról is tudnak, sőt jöttek már be úgy, hogy közben azt csináltam és semmi gond nem volt belőle.
2020. aug. 24. 15:14
 25/38 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
76%
Nálam ritkán van, hogy kopogás nélkül nyitnak be, de azt utálom. Szerintem mondd meg nekik, hogy kopogjanak, hisz mindenkinek van magánélete.
2020. aug. 24. 15:49
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk szokás kopogni, ha csukva van az ajtó. Fura szüleid vannak.
2020. aug. 24. 15:53
 27/38 anonim ***** válasza:
54%

A szobába benyitásról mindig ez a csávó jut eszembe: [link]

🤣😂

Szerintem nagyon gáz.

2020. aug. 24. 16:37
 28/38 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan ajtóm se volt, meg sokáig szobám sem, persze hogy zavart a magánszféra hiánya. Koliba is azért mentem gimiben, mert ott is ugyanúgy 3-an voltunk egy szobában mint otthon de legalább volt saját ágyam, polcom és szekrényem amibe a többiek nem nyúlhattak bele, míg otthon semmi. Szó nélkül kutattak a cuccaim közt és pl. kidobálták ami szerintük nem kell, mert én csak gyerek voltam és örüljek hogy ott lakhatok a házban.
2020. aug. 24. 17:11
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig berontanak, meg kell magyarázni felnőtt létemre, hogy miért kéne nekik kopogni, nem egy kellemes szituáció.

Szerintem zárd kulcsra az ajtót, aztán majd megszokják, hogy úgyse tudnak bejönni, csak ha te kinyitod.

2020. aug. 24. 17:20
 30/38 anonim ***** válasza:
82%
29-es vagyok. Azt még hozzátenném, hogy nekem annyiból azért könnyebb a dolgom, hogy mielőtt benyitnának már a ház másik végéből üvöltenek, hogy “Biaankaaa” és olyankor tudom, hogy pár másodperc és a szobába lesz valaki.
2020. aug. 24. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!