Miért lett ennyire nagy divat manapság egyedül nevelni a gyereket?
ma 15:32
"A szüleidnek tökéletes a házassága, de van egy bolond gyerekük🤣"
Ott a pont :D
"Mindenki először a saját portája előtt sepregessen, és csak az tegyen másra megjegyzést, akinek patyolat tiszták a cirokvégződései."
Na ezért gondolom hogy nálad agyban valami nincs a helyén. Leírod hogy neked tökéletes családod van és hogy te ragaszkodsz az idilli családhoz, hát lelked rajta ember! De itt te vagy aki azzal foglalkozik hogy más miért válik el, mért nem tűr el mindent, miért választott rosszul? Most komolyan neked mért nem tök mindegy? Nekem amúgy valahol baromira sántít a sztorid. Én pl biztos nem írnám ki kérdésnek hogy pl milyen gyakran kell tölteni a legújabb elektromos Teslát ha pl tudom hogy az életben nem lesz olyan kocsim. Na te itt álítod hogy te úgyse fogsz elválni meg a szüleid se váltak el, mégis azon pörögsz hogy mért nem nézik a gyereket meg hasonlók. Ez legyen annak a gyereknek a problémája, amúgy meg nem egy olyat ismerek meg hallottam itt is aki kimondottan örült annak hogy elváltak a szülei. Amúgy meg ha nem vagy gyerekpszichológus tényleg nem értem mit izgat ez téged annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!