Mit tegyek hogy apám ne kezeljen speckósként?
Figyelt kérdés
Vannak fura dolgaim, de vannak mellette elképesztően szép alkotásaim digitálisan. pl ez: [link]
, de attól függetlenül ő speckósként kezel (egyre jobban) pl( felkapcsolta rám a mosdóban a villanyt, mert azt hitte hogy nem tudom ezt megoldani magamnak pedig volt elég fény ahhoz hogy arcot mossak), és ha lát 1 szép alkotást tőlem, akkor elmond magában valamit, csak hogy érezze azt hogy neki van igaza , de ha lenne 1 újabb furcsaságom, akkor meg még jobban így kezelne. Anyu nem ilyen, de a szüleim elváltak, és kéthetente látogatom aput.
2020. aug. 23. 08:32
11/30 anonim válasza:
Egyébként ez a bögre kicsit olyan, mint a Windows XP-ben a minta háttérképek. xd
12/30 anonim válasza:
Igy a viragok utan mar ertem, hogy edesapad miert kapcsolta fel rad a villanyt.
14/30 anonim válasza:
Amúgy volt már ilyen kérdésed, vagy lopod a képeket és kamu az egész? xD
Mert a bögrés képet 100%, hogy láttam már az oldalon.
15/30 anonim válasza:
Ha művészi vénád van, én a helyedben megkeresnék olyan szakmai köröket, kritikuosak, művészeket, akik segítenek mégjobbá válni, idővel akár kiállításod is nyílhat és akkor a család is elfogadóbb lesz. De addig is állj ki amelett, hogy a saját utadat járod.
16/30 anonim válasza:
Ha valami rohadt híres, világ szinten elismert festő lennél, akkor emberek bele tudnák ebbe látni, hogy szép, meg hogy ez művészet, de ettől függetlenül mi alsó osztályban rajzoltunk ugyan ilyeneket.
17/30 anonim válasza:
Oviban és elemi osztályban vagyok kisegítő. A gyerekek abban a korban jobban rajzolnak. Nem igazán értesz a rajzoláshoz
18/30 A kérdező kommentje:
Ez teljesen digitális alkotás, nem papíralapú
2020. aug. 23. 10:36
19/30 anonim válasza:
Ezert kerdeztem a legelejen a lepontozott valaszban, hogy milyen modon, hogyan keszult? Csak a tisztanlatas vegett. De ez a kerdes meg annyit sem er, mint a leamortizalt hasznossagi statisztikam, ugyhogy ennyit errol.
20/30 A kérdező kommentje:
Ne keverd össze a 2-t. Vagy a gyerekek is számítógépes programokkal rajzolnak már oviban.
2020. aug. 23. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!