Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy apám ne...

Mit tegyek hogy apám ne kezeljen speckósként?

Figyelt kérdés

Vannak fura dolgaim, de vannak mellette elképesztően szép alkotásaim digitálisan. pl ez: [link]

, de attól függetlenül ő speckósként kezel (egyre jobban) pl( felkapcsolta rám a mosdóban a villanyt, mert azt hitte hogy nem tudom ezt megoldani magamnak pedig volt elég fény ahhoz hogy arcot mossak), és ha lát 1 szép alkotást tőlem, akkor elmond magában valamit, csak hogy érezze azt hogy neki van igaza , de ha lenne 1 újabb furcsaságom, akkor meg még jobban így kezelne. Anyu nem ilyen, de a szüleim elváltak, és kéthetente látogatom aput.

2020. aug. 23. 08:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként ez a bögre kicsit olyan, mint a Windows XP-ben a minta háttérképek. xd
2020. aug. 23. 09:43
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Igy a viragok utan mar ertem, hogy edesapad miert kapcsolta fel rad a villanyt.
2020. aug. 23. 09:48
 13/30 anonim ***** válasza:
65%
XDDD
2020. aug. 23. 09:52
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy volt már ilyen kérdésed, vagy lopod a képeket és kamu az egész? xD

Mert a bögrés képet 100%, hogy láttam már az oldalon.

2020. aug. 23. 09:54
 15/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha művészi vénád van, én a helyedben megkeresnék olyan szakmai köröket, kritikuosak, művészeket, akik segítenek mégjobbá válni, idővel akár kiállításod is nyílhat és akkor a család is elfogadóbb lesz. De addig is állj ki amelett, hogy a saját utadat járod.
2020. aug. 23. 09:55
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha valami rohadt híres, világ szinten elismert festő lennél, akkor emberek bele tudnák ebbe látni, hogy szép, meg hogy ez művészet, de ettől függetlenül mi alsó osztályban rajzoltunk ugyan ilyeneket.
2020. aug. 23. 09:57
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Oviban és elemi osztályban vagyok kisegítő. A gyerekek abban a korban jobban rajzolnak. Nem igazán értesz a rajzoláshoz
2020. aug. 23. 10:09
 18/30 A kérdező kommentje:
Ez teljesen digitális alkotás, nem papíralapú
2020. aug. 23. 10:36
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
Ezert kerdeztem a legelejen a lepontozott valaszban, hogy milyen modon, hogyan keszult? Csak a tisztanlatas vegett. De ez a kerdes meg annyit sem er, mint a leamortizalt hasznossagi statisztikam, ugyhogy ennyit errol.
2020. aug. 23. 10:43
 20/30 A kérdező kommentje:
Ne keverd össze a 2-t. Vagy a gyerekek is számítógépes programokkal rajzolnak már oviban.
2020. aug. 23. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!