Mit tegyek hogy apám ne kezeljen speckósként?
Vannak fura dolgaim, de vannak mellette elképesztően szép alkotásaim digitálisan. pl ez: [link]
, de attól függetlenül ő speckósként kezel (egyre jobban) pl( felkapcsolta rám a mosdóban a villanyt, mert azt hitte hogy nem tudom ezt megoldani magamnak pedig volt elég fény ahhoz hogy arcot mossak), és ha lát 1 szép alkotást tőlem, akkor elmond magában valamit, csak hogy érezze azt hogy neki van igaza , de ha lenne 1 újabb furcsaságom, akkor meg még jobban így kezelne. Anyu nem ilyen, de a szüleim elváltak, és kéthetente látogatom aput.
Szerintem apád egyszerűen nem tudja, hogy kezelje a hobbidat. Amúgy tényleg szép az az alkotás, amit kitettél. Ne figyelj apádra, majd egyszer megunja.
Nálam anyum volt ilyen anno, amikor megtudta, hogy meleg történeteket írok. Jött a szokásos "Miért nem tudsz normális emberekről írni?" szöveg. Meg mikor animét néztem, akkor is közölte, hogy "Igazán nézhetnél a korodnak megfelelő filmeket, nem ilyen gyerekmeséket. Ezekből már kinőttél." Aztán abbahagyta egy idő után. És még mindig animézek, még mindig meleg, azaz BL-történeteket írok. De már nem szól be rá. Egyszerűen elfogadta.
Sokan 8-10 évesen firkáltunk hasonlókat paintben, később gimpben
Egyébként meg a szabadidődben azt csinálsz, amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!