Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem tudok annyi pénzt...

Ha nem tudok annyi pénzt összeszedni, hogy elköltözzek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most lesz vége a fősulinak, rossz szakott választottam, nincs nagyon álláslehetőség, ami van, az pedig rettenetesen fizet. (egészségügy, ráadásul nem egy túlkeresett ága)

Volt, hogy már elköltöztem otthonról, a lehető legkevésbé próbálok tamaszkodni a szüleimre, de tavaly beteg lettem és minden pénzem, megtakarításom felemésztette.

A szüleim éreztetik, hogy nem kellene otthon laknom, útban vagyok (mivel becsúszott gyerek vagyok, sokszor éreztem ezt, de most már érzem, hogy el kellene mennem).

Egyelőre a párommal sem szeretnénk összeköktözni...

Viszont a 150-res fizetésből (amire van lehetőségem) nem tudom kifizetni az albit, rezsit, közölköltséget és a gyógyszereim (havi 25k). És akkor nem beszéltünk arról, hogy eszek, tömegközlekedem stb.. szórakozni se nagyon járok el, mert amit suli mellett összegyűjtök pénzt, azt gyógyszerekre, szükséges ruhákra, vizsgálatokra, bérletre ban, hogy kajára költöm.

Egyszerűen nem látom, hogy hogyan tudnék előrébb lépni.. elköltözni, hogy ne zavarjam a családom...

2020. aug. 21. 19:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
65%
35..inkabb 50 plusz rezsi, recepcioskent nem tudnal elhelyezkedni valahol vagy irodan? Baratnomnek csak eretsegije van es mar 2 eve hogy meg kereste a 200 ezret ulo munkaval.
2020. aug. 22. 18:45
 32/36 anonim ***** válasza:
költözz a párodhoz, probléma megoldva.
2020. aug. 23. 02:04
 33/36 anonim ***** válasza:
Kerdezo eltunt mint szurkeszamar...
2020. aug. 23. 09:25
 34/36 A kérdező kommentje:

33. Nem tűntem el. Melyikre válaszoljak? Arra, hogy az olcsó szobának drága a rezsije? Vagy hogy fél éves párkapcsolatban még nem akarunk összeköltözni?

A megoldást abban látom, hogy még igyekszem kihúzni valahogy, pénzt gyűjteni és valahová agglomerációban bérelni egy szobácskát. Egyelőre.

Viszont meggondolandó ötlet a szakmaváltás is, bár alapvetően szeretem a szakmám.. szóval ezen még gondolkodom..

2020. aug. 23. 19:02
 35/36 anonim válasza:
Egészségügyben dolgoztam én is esetleg magánkórházakban érdemes érdeklődni ott jobb a fizetés, persze ott az elvárás is több. Ha én lennék ilyen helyzetben szobát vennék ki úgy talán pénzügyileg kedvezőbb. Kitartás. :)
2020. aug. 26. 17:37
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha eüs lennék, akár halasztottam volna egy félévet és elmentem volna idősgondozónak külföldre, ahol lakhatást is biztosítanak, amivel már nagyon sokat lehet spórolni... Utána egy félévig biztos nem kellett volna hostesskedni, de ha nem szórod két kézzel a pénzt, lehet, akár 2 félévre is lett volna pénzed. Vagy diploma osztó után ki tudsz menni ilyen melóra, ilyenre mindig keresnek embert.
2020. aug. 26. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!