Milyen módon szoktad tudni összeszedni magad ha azt érzed minden ellened szól?
Hallgass zenét és gondolkozz. Én is azt szoktam és tényleg sokat segít :)
Ezt hallgasd meg. Lélekgyógyító. És ajánlom FankaDeli többi számát ia, engem sokszor húzott ki a gödörből. Csak figyelj a szövegre.
(Ha nem nyitja meg akkor ha gépközelben leszek linkelem)
Fel a fejjel! Gondolj jó dolgokra, írd fel valahová, hogy miért jó ott lenni. Biztos vn valami ami tetszik.
Ölellek! :)
szia :)
nagyon nagy lehetősèg elött állsz ne hagyd el magad!
Ha azt mutatod az emberek ès a külvilág felè, hogy nincs önbizalmad ès gyenge vagy az már egy negatív kisugárzással jár ès az ember akarva akaratlanul is èszre veszi. A főnöknek csak egy minusz ember.. indokolva hogy majd talál másikat.. DE TE??? Munkanèlküli leszel ott kinn ahol mèg lehet jövőd. szoval ne rontsd el!! Gondolj csak arra hogy itt mi van Magyarországon emberek százai ezrei küzdenek a minimálbèrrel. Neked mèg lehet egy jò èleted! :)) legyèl magabiztos, törekvő ès szorgalmas! :)) hallgass zenèt, meditálj! nekem ez mindig bevált :) Gondold vègig a mùltadat ès, hogy mennyi mindent megtettèl azért, hogy eljuss idáig! Gondolj arra hogy mire szeretnèd vinni. Nèhány viszautasìtás ne állìtson meg. Bizonyìtsd be magadnak ès mindenkinek, hogy te erős vagy! ;)
Sok sikert! :))
76 %
Simán összefér a kettő. Nekem is sokan mondták már, hogy értékes ember vagyok, mert jólelkű vagyok, vág az eszem, stb...
de mindezek ellenére is gyakran érzem nagyon kicsinek magamat, amikor pl. az ellenkező nem észre sem vesz, vagy társaságban is csak mellékember vagyok.
Kérdező, azt nem írtad, mennyi ideje vagy ott. Ha még nem sok, akkor valószínű ezért vagy magányos.
Közelíteni másokhoz többféleképpen lehet.vannak pl. olyan szituációk, amikor beszélgetésbe kezdhetsz másokkal, teszem azt előadás után gyakran előfordul, hogy a hallgatók megkérdezik a tanárt arról, ami nem volt világos. Ilyenkor, ha többen vagytok egymás mellett, gyakran előfordul, hogy a magyarázat és a tanár távozása után egymással is elkezdenek beszélgetni az emberek.
Megírhatnád azt is, hogy milyen egyetemről van szó, mit tanulsz ott. Lehet, akkor már könnyebben kapnál tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!