Összeköltözéskor hajlandó lesz összeszedni magát, vagy ne is álmodjak róla?
4 éve vagyunk együtt párommal, és bár nem holnap akarunk összeköltözni, azért tervezgetjük, beszélünk róla. Na most engem ami nagyon aggaszt, hogy ő elég trehány típus, ha tehetné egész nap gépezne, szennyes ruhák szétszórva, üres üdítős üvegek halomszám, stb. Ami még hagyj ám, hiszen senki sem tökéletes, na de sokszor poénosan (?) úgy adja elő a dolgot, hogy én leszek aki mos, főz, takarít, ő meg majd pihenget, tv-t néz. Nem tudom eldönteni ezt mennyire gondolja komolyan, hogy csak kóstolgat, vagy tényleg így képzeli a dolgokat...Mert egyelőre otthon olyan, hogy ha nem rakják elé az ételt, inkább éhenpusztul. Viszont ami érdekes, hogyha melóról van szó, 10órákat dolgozik naponta, pedig nagyon nem szereti, mégsem nyafog soha, ezt becsülöm benne. Szóval megdolgozik mindenért amúgy.
Jeleztem neki hogy el van tévedve ami a közös jövőt illeti, de mintha nem vett volna komolyan. Persze nem azt mondom hogy fele-fele arányban tervezem megosztani a dolgokat, hiszen mégis a nő vezesse a háztartást, de szerintem nem nagy elvárás hogy néha majd ő mosogasson el vagy vigye ki a szemetet.
Ti mit gondolnátok? Nem fog változni?
Nem fog megváltozni.És ha az első perctől nem vezeted be,hogy mit csinálsz Te,és mit Ő,akkor cseléd leszel.
Ezt vagy megszokod,vagy...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!