Összeköltözéskor te mit vittél magaddal?
Ezt a párodtól, illetve a szüleitől kérdezd meg. Mert lehet, hogy odaviszed, és megsértődnek... de az is lehet, hogy jól jönne, ha vinnél ilyesmiket. Erre itt nem lehet jó tanácsot adni így.
Kérdezd meg udvariasan, hogy miket vigyél magaddal, és a párod anyukája nyilván örömmel segít ebben majd, és még értékelni is fogja, hogy kikéred a véleményét. :)
Én önáló albérletben lkatam már jó pár éve mire párom elhatározta hogy hozzám költözik,a ruháit,a szgépét,a könyvei egy részét hozta csak,meg pár apróságot...
mondjuk ő alapból nem is vett semmi olyat ami tudta h nekem már van,vagy ha vett6kapott,alapból nálam kötött ki (anyukája is direkt mindig ugy vett ajándékot,hogy használati tárgy és kettőnké)
Bár ő pasi,nem is gondolta soha hogy neki otthon legyen külön turmixgépe vagy bármi:D
Én nem költöznék a szülőkhöz az tuti.
Nem bántásból mondom, de ha össze akartok költözni, akkor azt miért nem ti KETTEN teszitek?
Ezért nem is tudom, hogy mit vinnék, mindent kínosnak éreznék.
Háztartási gépet semmiképp ne vigyél, kivéve ha van olyan, ami nekik nincs. Ágyneműhuzatot csak akkor érdemes, ha mondjuk van egy nagyon szép, két személyeseed.
Alapvetően vidd a ruháid meg a géped, aztán 1-2 hét múlva meglátod, mi az, ami még kell.
Bár én már külön éltem és a férjem költözött ide,első körben a személyes cuccait hozta csak (ruhák, férfi pipere, könyvek, iratok, stb). Aztán ha valami elromlott nálam, neki meg volt olyan gépe, akkor azt áthozta. Így lett új kávéfőző, nyomtató (bekrepáltak). Most a hifi van soron, mert úgy szól, mint a mesében, hol igen, hol nem...
Gépekből egyedül a laptopok vannak külön, mert mindkettőnknek munkaeszköz és harapok, ha az enyémen valaki átállít valamit. A nyomtató az enyémre van telepítve, ha valamit nyomtatni szeretne, átküldi a linket vagy csatolt file-ként az anyagot és kinyomtatom. Illetve van felhasználóija, akkor átlép abba.
Mindegy mit viszel, az nem fog változtatni a tényen, hogy te laksz az ő házukban.
Alapdolgokat vigyél, semmi mást.Hacsak nincs egy fél ház értékű tévéd, vagy mikród.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!