ScottlandLover kérdése:
Hogyan és hol tudnám összeszedni Gerard Butler összes interjúját, lehetőleg magyarúl?
Figyelt kérdés
Én egy szerűen nem találok magyar interjúkat vele...2011. okt. 29. 15:15
1/2 anonim válasza:
Mivel nem beszél magyarul, így gyanús, hogy nem is fogsz találni, szinkronizálni meg nem szokták őket, max. amit az ilyen fókusz szintű műsorokban leadnak, de azokkal nem sokra mész.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz,h ilyen hülyének nézel!Nem is gondoltam hogy majd magyarul diskurál a riporterekkel... Én írásban megtalálható és már lefordított interjúkra gondoltam... Az hittem ezt nem kell le írnom... Nah ,mindegy... Lehet h az lesz úgy is a vége amit végülis már elkeztem...Majd lefordítom magamnak... Csak hogy az piszkosul sok idő...
2011. nov. 4. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!