Ha nem tudok annyi pénzt összeszedni, hogy elköltözzek, mit csináljak?
Most lesz vége a fősulinak, rossz szakott választottam, nincs nagyon álláslehetőség, ami van, az pedig rettenetesen fizet. (egészségügy, ráadásul nem egy túlkeresett ága)
Volt, hogy már elköltöztem otthonról, a lehető legkevésbé próbálok tamaszkodni a szüleimre, de tavaly beteg lettem és minden pénzem, megtakarításom felemésztette.
A szüleim éreztetik, hogy nem kellene otthon laknom, útban vagyok (mivel becsúszott gyerek vagyok, sokszor éreztem ezt, de most már érzem, hogy el kellene mennem).
Egyelőre a párommal sem szeretnénk összeköktözni...
Viszont a 150-res fizetésből (amire van lehetőségem) nem tudom kifizetni az albit, rezsit, közölköltséget és a gyógyszereim (havi 25k). És akkor nem beszéltünk arról, hogy eszek, tömegközlekedem stb.. szórakozni se nagyon járok el, mert amit suli mellett összegyűjtök pénzt, azt gyógyszerekre, szükséges ruhákra, vizsgálatokra, bérletre ban, hogy kajára költöm.
Egyszerűen nem látom, hogy hogyan tudnék előrébb lépni.. elköltözni, hogy ne zavarjam a családom...
Szval kereshetsz 150 ezer ftot.
Szamoljunk:
Gyogyszerek 25.000 ft
Lakhatas (berelj egy szobat) 35.000 ft (de lehet meg olcsobb is)
Kaja: 45.000 ft (en egy nagyobb darab srac vagyok, nekem is kijon ennyibol havonta)
Meg mindig van 45.000 forintod.
Gyogyszert, kajat, lakhatast letudtad.
A maradek 45.000 forintot oszd el, ahogyan szeretned :)
Nyilvan azert mert egy hulye ajanlas volt xd.
Nem tudom mennyi tapasztalatod van a munkaeropiacon de feltetelezem nem sok.
A nyelvvizsgaval nem vagy elorebb, nem fog egy fostos papir miatt priorizalni a hres. Amugy mivel egeszsegugyi teruleten van, nagy esellyel ugy is vakerál a latinon kivul mast.
A ket munkat ajanlok is vicc kategoria amugy. Foiskola mellett ket munka. Tanulni meg majd ok fognak helyette. Itt mindenki 5 diplomas es suli mellett 7 helyen dolgozott 3 muszakban.
A helyes megfejtes amugy, hogy bevallal x ora munkat es feldob egy hirdetest jofogasra hogy ennyi penzed van, tud e valaki szobat biztositani.
Sok sikert kerdezo, lesz jobb is. Nekem is lett.
Csak egy kérdés, miért kellett lepontozni a számolásom? 😃
Én minden költségem levezetem 😃
Csak kis segítséget szerettem volna nyújtani vele a kérdezőnek :D
Írta a kérdező, hogy BP-n él??
Nem csak BP létezik :D
Én Debrecenben élek, és itt van szoba, még 25-ért is :D
Szegeden is van, Győrben is, Pécsett is.
De mondok valamit, Budapesten is lehet fogni...
De még, ha nincs is 35-ért szoba, hanem van mondjuk 55-ért, még akkor is marad csórinak 25.000 forintja.
Ergó kijön a béréből...
Aldi, Lidl, McDonald's ezek mind jól fizetnek, diákként is. Tuti kétszáz ezer fölött (vidéki nagyvárosban tuti)
Abban a városban élsz, ahol a fősulid van? Ha nem, esetleg költözésen gondolkodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!