Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket is megriaszt,hogy...

Titeket is megriaszt,hogy mennyi mérgező szülő van?

Figyelt kérdés

Naponta olvasom itt a kérdéseket és teljesen elképeszt az,hogy mennyi családon belüli probléma adódik abból hogy a szülő egy lelki nyomorék,bántalmazó akár tettekkel akár szavakkal,és sajnos a gyerek issza mindennek a levét.

Miért van ennyi mérgező szülő?

Én is ilyen családba nőttem fel és nagyon szenvedtem mert mindenért szégyenkeznem kellett miattuk,a viselkedésük nagyon lélekromboló volt, és félek hogy ha lesz saját gyermekem, akkor én is ilyen leszek.

2020. aug. 18. 12:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
45%
Nekem ezért nem kell parkapcsolat, csalad.
2020. aug. 18. 12:22
 2/35 anonim ***** válasza:
18%
Mérgező szülők, mérgező anyós, anyuci pici fia a férjem.. ..én is így tengetem az életemet, de már megszoktam. Sajnálom, hogy a gyerekeimnek is ezt fogom átadni, de legjobb tudásom ellenére sem tudom teljes mértékben megkímélni őket ettől az ártalmas környezettől.
2020. aug. 18. 12:30
 3/35 anonim válasza:
55%

Mindenki defektes és még defektesebb lesz a gyereke.

Szerintem én többek közt erre való tekintettel nem vállalok majd saját gyereket.

2020. aug. 18. 12:39
 4/35 anonim ***** válasza:
85%
Mivel ez nem reprezentatív minta, ezért a esetek száma önmagában nem döbbent meg. Viszont maguk az élettörténetek elkeserítőek! Én mindig is gyerekszerető ember voltam, egész családom, rokonságom az, feleségeméknél úgyszintén. És a gyerekek sérelmére elkövetett dolgok (bűncselekmények, rossz bánásmód, igazságtalanságok) ráznak meg legjobban. Pedig az én szüleim se csináltak mindent tökéletesen, meg nyilván én sem, de fényévekre vagyunk az itt leírt történetektől.
2020. aug. 18. 12:43
 5/35 anonim ***** válasza:
38%
Nem riaszt meg. Eddig is elég sok hülye ember volt. Nemcsak szülők. Én a saját életemmel foglalkozom. Nem tudok másokat megváltoztatni. A saját fejlődésemen dolgozom.
2020. aug. 18. 12:46
 6/35 anonim ***** válasza:
84%
Sok a mérgező ember, és belőlük szülő lesz. Itt a baj az, hogy bárki gyereket vállalhat csak úgy.
2020. aug. 18. 12:49
 7/35 anonim ***** válasza:
38%

Azért az itt olvasott történteket meghallgatnám a másik oldalról is, csak a biztonság kedvéért.

Nagy divat lett "mérgezőnek" bélyegezni mindenkit, úgy, hogy a kérdező nincs is pontosan tisztában vele, mit is jelent.

2020. aug. 18. 12:51
 8/35 anonim ***** válasza:
28%

Nem riaszt meg.

Egyrészt manapság kb minden szülő mérgező a gyereke szerint. Másrészt meg ide az jön, aki panaszkodni akar. Akinek rendben van az élete az nem is ki kérdést róla.

2020. aug. 18. 13:00
 9/35 anonim ***** válasza:
25%
Igen, eddig csak a hipóról, meg a ciánkálitól tudtam, hogy mérgezőek, de most már a szülők is azok.
2020. aug. 18. 13:01
 10/35 anonim ***** válasza:
78%
Nem döbbent le, mert én is ebben nőttem fel és 20-30 éve is ennyi volt, csak akkor jobban elhallgatta az ember, a mi (gyerekek) szégyenünk volt és kevesen beszéltünk erről nyíltan. Sajnos amíg minden önismerethiányos, borzasztó szar mintákat hurcoló alkalmatlan embernek joga van szaporodni, addig egyre több lesz ezekből.
2020. aug. 18. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!