Ennyire borzalmas vagyok?
Felnőtt embert pofoz az apja?
Hát ha hagyod hogy ennyire domináljon, és ennyi esze van akkor fog is.
Sarkadra kéne állni, és őt kicsit lebillenteni a sarkáról a sarokba befelé.
Én ezermester vagyok, vállalkozó és három fiam van. Tudok dolgozni keményen, és a fiaim is segítenek HA!! Ráérnek.
Az apád nem vesz férfi számba, de ezzel csak azt éri el, hogy te is bebeszéled magadnak. ne hagyd. Azt üzenem apádnak, hogy egy igazi fasz. szívesen szájonverném.
Nincs koli sajnos, vagyis csak egy szint van nyitva a korona miatt, de ott is a HÖK,a kolis vezetőség és pár olyan ember lakik akik az egyetemnek dolgoznak, nincs több szabad hely pedig sokan vagyunk akik kolisak lennének.
Albérletre sajnos nem telik, de gyűjtök rá, mint ahogy írtam.
Köszi a válaszokat!
Ha komolyan felhozza apád, hogy a géped fogyaszt sokat, akkor vegyél egy ilyet és majd kiderül az igazság:
Meg is kereshetitek vele, hogy a lakásban melyik készülék okozza a túl magas fogyasztást.
De szerintem egyszerűen arról van szó, hogy nem képes elfogadni, hogy felnőtt vagy. A munkádat pedig nem érti, nem fogja fel, hogy ezért tényleg pénzt adnak, hogy az ilyen munkára tényleg szükség van. Neki a számítógép csak a játékot jelenti.
Albérletre miért kell gyűjtened? Nyilván csak olyan albi jöhet szóba, amit amúgy havonta is tudsz fizetni majd. Vagy a kaució sincs még egyben?
Ha saját lakásra gyűjtenél, azt elhalasztanám addig, míg teljes bért kapsz. Főleg, ha nagyon elmérgesedik otthon a helyzet.
Szobát bérelni sem tudsz más egyetemistákkal, akár kevésbé felkapott helyen? Nem baj, ha szűkös, a jelen helyzetednél jobban hangzik. Sajnálom, hogy ilyen primitívek a szüleid, menekülj, ahogy tudsz.
A barátomat sem segítették, ő rendes prog állást vállalt 30 órában és csúszott inkább az egyetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!