Tényleg ennyire borzalmas a felvételim?
57 pontot írtam 27 a matek és 30 a magyar.
Az ikertesóm 68 pontot írt és anya egyfolytában az orrom alá dörgöli, hogy nekem is így kéne tanulnom, és hogy ez csináljam utánna.
Igaza van és tényleg ennyire elcsesztem?
14/L
attól függ hova szeretnél tovább menni. egy átlag középiskolába ez tökéletes. de egy jobb gimnáziumba már kevés(a tesódé is).
de anyukád mentalitása sem túl jó. nem kéne összehasonlítgatni titeket. ha a képességeihez mérten a legjobbat hozná ki magából a gyerekem, akkor örülnék neki. nyilván ha ötös tanuló lenne és 100ból csak 57 pontot tudna összeszedni, nem örülnék, gyanítanám,hogy nem készült eleget, nem vette komolyan.
de olyan 3-4 tanulóhoz mérten oké ez a pontszám.
Egyáltalán nem rossz.
Csak megsúgom 35 az átlat a mostani felvételi alapján.;)
Ha pedig anyukád megszól miatta én simán visszakérdeznék hogy ő mennyit tudna megcsinálni a mostani felvételi feladatokból..jól nézünk már ki hogy másokhoz hasonlítgatják az ember.. már nem azért. Ezt mindig is utáltam.
És végezetül pedig egy idézet:
"Mindenki egy zseni.De ha egy halat az alapján ítélünk meg, hogy milyen jól tud fára mászni, egész életét úgy fogja leélni, hogy ostobának hiszi magát"-Albert Einstein
Ne foglalkozz vele. Mikor nekünk kellett írni, ciki vagy nem összesen 49 pontom volt. Az összes ismerőst mozgósítani kellett, hogy ne gyűjtő iskolába kerüljek. Szerencsére egy közepes erősségű egyházi iskolába vettek fel. Közép iskolát végig kitűnően csináltam meg. Csináltam egy emelt szintű biológia érettségit. Még középiskola ideje alatt nyelvvizsgát csináltam. Utolsó éves orvostanhallgató vagyok.
Szerintem, nem rontottad el. Azért 57 pont nem rossz. Láttam a mostani matekot, hát... igen fejtörős volt még nekem is.
Gyakorlaton, az egyik doktornővel beszélgettünk és Ő is mondta, hogy a lányának nagyon rosszul sikerült a matek mer 15-20 pontot ért el rajta. Úgy, hogy a gyerek apja matektanár a gépészmérnöki karon.
szia. a 25-30 az atlagos pontszam, a matek kulonosen nehez volt iden.
en 8 osztalyos gimibe jarok, szoval bar nem volt tetje, mi is meg kellett irjuk, es 25 pontos lett a matek. az ofom azt mondta atlagos.
ne aggodj, ha ez rossznak szamit, meg a szobelin javithatsz, de szerintem ez meg siman elmegy.
sok sikert.
Attól függ, hogy ez mire elég... Nekem pár éve 63 volt, ezzel felvettek az ország 30. gimijébe. Szóbelizni behívtak még a 20.-ba is, de oda nem vettek fel.
Én nem gondolom, hogy 57 ponttal olyan borzalmasan ellehetetlenítetted volna a továbbtanulásod, ha reálisan jelöltél sulit. Ezzel és egy ügyes szóbelivel szerintem simán felvesznek egy olyan helyre, ahova normális emberek járnak és normálisan le lehet ott érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!