Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire borzalmas a...

Tényleg ennyire borzalmas a felvételim?

Figyelt kérdés

57 pontot írtam 27 a matek és 30 a magyar.

Az ikertesóm 68 pontot írt és anya egyfolytában az orrom alá dörgöli, hogy nekem is így kéne tanulnom, és hogy ez csináljam utánna.

Igaza van és tényleg ennyire elcsesztem?

14/L

2016. febr. 8. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
5%
Szia! Véletlenül nem Réka a neved? Amúgy szerintem jó lett!
2016. febr. 8. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

attól függ hova szeretnél tovább menni. egy átlag középiskolába ez tökéletes. de egy jobb gimnáziumba már kevés(a tesódé is).

de anyukád mentalitása sem túl jó. nem kéne összehasonlítgatni titeket. ha a képességeihez mérten a legjobbat hozná ki magából a gyerekem, akkor örülnék neki. nyilván ha ötös tanuló lenne és 100ból csak 57 pontot tudna összeszedni, nem örülnék, gyanítanám,hogy nem készült eleget, nem vette komolyan.

de olyan 3-4 tanulóhoz mérten oké ez a pontszám.

2016. febr. 8. 17:43
 3/16 anonim válasza:
64%

Egyáltalán nem rossz.

Csak megsúgom 35 az átlat a mostani felvételi alapján.;)

Ha pedig anyukád megszól miatta én simán visszakérdeznék hogy ő mennyit tudna megcsinálni a mostani felvételi feladatokból..jól nézünk már ki hogy másokhoz hasonlítgatják az ember.. már nem azért. Ezt mindig is utáltam.

És végezetül pedig egy idézet:

"Mindenki egy zseni.De ha egy halat az alapján ítélünk meg, hogy milyen jól tud fára mászni, egész életét úgy fogja leélni, hogy ostobának hiszi magát"-Albert Einstein

2016. febr. 8. 17:45
 4/16 anonim válasza:
82%
Attól függ hogy mi számít elcseszésnek... Tényleg NEM akarom az orrod alá dörgölni, én tavaly 78 pontot írtam és engem ugyanezért szidtak hogy a tesóm hogy tudott 86 pontot írni holott nem is ugyanabban az évben írtuk... Sőt én nagyon örültem hogy nekem jól sikerült. Szerintem nem baj gondolom nem az ország legjobb gimijébe akarsz menni nagyon jó sulik vannak Budapesten és sok más helyen amik nincsenek benne az első százban vagy sokban. Én a Tamási Áronba járok és imádom azért nem mentem jobb gimibe mert a jegyeim annyira nem voltak jók és nem vagyok azaz éjjel nappal tanulós típus. Ne keseredj el az országos átlag gondolom jóval a tied alatt van. Szerintem jó az amit írtál :)
2016. febr. 8. 17:48
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Az egy elég undorító dolog, mikor a szülő más gyerekhez hasonlítgatja a gyerekét, hogy neki ilyen jó lett, te miért nem ilyet csináltál. Ne foglalkozz vele.
2016. febr. 8. 17:59
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Ne foglalkozz vele. Mikor nekünk kellett írni, ciki vagy nem összesen 49 pontom volt. Az összes ismerőst mozgósítani kellett, hogy ne gyűjtő iskolába kerüljek. Szerencsére egy közepes erősségű egyházi iskolába vettek fel. Közép iskolát végig kitűnően csináltam meg. Csináltam egy emelt szintű biológia érettségit. Még középiskola ideje alatt nyelvvizsgát csináltam. Utolsó éves orvostanhallgató vagyok.

Szerintem, nem rontottad el. Azért 57 pont nem rossz. Láttam a mostani matekot, hát... igen fejtörős volt még nekem is.

Gyakorlaton, az egyik doktornővel beszélgettünk és Ő is mondta, hogy a lányának nagyon rosszul sikerült a matek mer 15-20 pontot ért el rajta. Úgy, hogy a gyerek apja matektanár a gépészmérnöki karon.

2016. febr. 8. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
54 pontos központit írtam, 4-es átlaggal és 20/20 szóbelivel kerültem be a Szmpg-be ami Budapest jobb gimijeibe tartozik. Egyáltalán nem rossz az 57 pont.
2016. febr. 8. 18:15
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 2009-ben 27 pontom volt. Azóta már rég leérettségiztem. Nem kell ezt a hülyeséget ilyen komolyan venni. Nem ettől leszel majd később valaki.
2016. febr. 8. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

szia. a 25-30 az atlagos pontszam, a matek kulonosen nehez volt iden.

en 8 osztalyos gimibe jarok, szoval bar nem volt tetje, mi is meg kellett irjuk, es 25 pontos lett a matek. az ofom azt mondta atlagos.

ne aggodj, ha ez rossznak szamit, meg a szobelin javithatsz, de szerintem ez meg siman elmegy.

sok sikert.

2016. febr. 8. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

Attól függ, hogy ez mire elég... Nekem pár éve 63 volt, ezzel felvettek az ország 30. gimijébe. Szóbelizni behívtak még a 20.-ba is, de oda nem vettek fel.

Én nem gondolom, hogy 57 ponttal olyan borzalmasan ellehetetlenítetted volna a továbbtanulásod, ha reálisan jelöltél sulit. Ezzel és egy ügyes szóbelivel szerintem simán felvesznek egy olyan helyre, ahova normális emberek járnak és normálisan le lehet ott érettségizni.

2016. febr. 8. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!