Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire borzalmas a...

Tényleg ennyire borzalmas a felvételim?

Figyelt kérdés

57 pontot írtam 27 a matek és 30 a magyar.

Az ikertesóm 68 pontot írt és anya egyfolytában az orrom alá dörgöli, hogy nekem is így kéne tanulnom, és hogy ez csináljam utánna.

Igaza van és tényleg ennyire elcsesztem?

14/L

2016. febr. 8. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem rossz ez, ne aggódj!!! :)

Az én matekom csak 24 lett, a magyarom 42. Nem vettek fel oda, ahova anyámék akarták, hogy menjek, piszkáltak is emiatt, hogy bezzeg õk....

Ahova felvettek, nem igazán nézték a pontokat, csak beszélgetés volt. Nem bántam meg!!! Lehet, hogy nem volt "erõs" vagy "elit" hely szerintük, de az érettségim kitûnõ lett és az egyetemre is felvettek.

Az anyukádtól elég csúnya dolog, hogy ezt csinálja. Megpróbálhatod ezt neki elmondani, hogy rosszul esik ez neked, de nem mindegyik anyuka szokta tudni ezt megérteni . Próbáld meg figyelmen kívül hagyni az ilyen irányú megjegyzéseit, tanulj úgy és annyira, amennyire tudsz.

2016. febr. 8. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

nekem 2013-ban lett 63 pontom ( matek:21, magyar: 42), sokat gyakoroltam, a suliban jól is ment a matek, a felvételi mégis rossz lett :D

akkor ezzel a gimiben a humán tagozatnál a 11. helyen álltam :D

reálba is simán bekerültem volna, ha azt jelölöm meg 1.-nek.

és az ország 100 legjobb középsulija között van :D

idén nagyon nehéz volt a matek.

hiába az ikertesód, akkor is kicsit mások vagytok, nem kéne ennyire összehasonlitani titeket

szóval ne keseredj el, a szóbelitől és az általános suliban kapott félévi jegyektől is függ ;)

2016. febr. 8. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Szia egyáltalán nem rossz!:D Annó èn 51 pontot írtam èn is nagyon szègyeltem. De nincs ezen semmi szègyelni való,ha nem irodalommal vagy matekkal akarsz tovább menni. Az èn èvem szerintem elèg nehèz volt. Nekem ezzel az 51 ponttal sikerült bekerülnöm a megyènk legjobb gimijèbe. Igazi elit suli, nagy követelmènyekkel. Jó igaz...nem hagytam annyiban, írtam egy fellebbező levelet az iskolának az eredmènyeimmel (sport, tanulmányok stb) ès igazából amiatt vettek fel. Anèlkül valóban nem sikerül, mert az 51 pont kevès volt. Mára már jeles tanuló vagyok ès majdnem kitűnő:) 11.-es vagyok ès így volt ez 9. ès 10.-ben is. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy ez a központi annyira tükrözi, hogy mennyit tanulsz, milyen az átlagod, mekkora a szorgalmad.

40/40p-ra szóbeliztem a jelenlegi iskolámban mèg 8.-ban ès engem nem vettek fel csak lebbezèssel. Míg van pár osztálytársam aki 40/10 pontot, ha elèrt, de elèg jó 80 pontos kp.-t írt, jó de kèrdezem èn? Biztos hogy jó szakot választott? Ès nem attól vette el a helyez aki kèzzel lábbal ment volna?

2016. febr. 8. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Mennyi a maximum?

(Bocsi, fogalmam sincs, én nem írtam felvételit anno)

2016. febr. 8. 19:46
 15/16 A kérdező kommentje:

#1 Nem, Nóri vagyok ;)

Egyébként sportiskolába jelentkeztem, mert versenyszerűen kajak-kenuzom és heti 5 edzésem van.

A tesóm a Trefortba szeretne menni, de szerintem nincs túl sok esélye. Bár nem tudom

2016. febr. 8. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézőpont kérdése. Nekem 49 matek és 35 magyar volt annó. Egy oszt társamnak 3 matek és 4 magyar.

11 pont miatt mit dörgöl orrod alá? Ez am is csak pár téma 2 tananyagban, nem logikus az "így kéne tanulnod"ot használnia. Túl nagy általánosítás egy bizonyos fél évre.

Anyud bunkó paraszt, emberileg szemeteszsák.

2016. febr. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!