Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire borzalmas barátnő vagyok?
Figyelt kérdés
A párom beszélget valami lánnyal facebookon... ezzel még semmi probléma nincs. De olyanokat ír neki, amilyeneket nekem sem szokott. És róla sokkal kedvesebben beszél, mint rólam. Azt mesélte mennyire összeillenének. Nagyon félek, hogy hazudik vagy megcsal. Azt állítja ez az én hibám, mert nem vagyok vele elég kedves. Ezt igazán megérthetné, hiszen tudja itthon és az iskolában mennyi gond van. Mit csináljak?2017. márc. 23. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem,hogy beszéltem vele, hogy nekem ez fáj és ne beszélgessenek ha lehet. Nekiállt veszekedni, hogy miattam nem lesznek barátai és neki nem csak rám van szüksége kellenek más barátok is.
2017. márc. 23. 16:45
2/3 anonim válasza:
Nem. Ellenben ő egy borzalmas barát.
Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője,ezt kezdd el elfogadni.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek, a barátoddal van gond nem veled. Én nem tűrném. Modjuk azzal már valami baj van ha azt taglalja neked hogy mennyire összeillene egy másik lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!