Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas barátnő vagyok! Mit tegyek?
Ha már belátod a hibádat 1 pont. Változtass.
Annyira nagyon rossz nem lehetsz, ha még elvisel :)
nézőpont kérdése, mielőtt hisztiznél, gondolj arra hogy megéri-e, tényleg fontos-e az ami miatt hiszteznél annyira hogy tönkre tedd a kapcsolatod, mert ezt egy pasi nem tűri örökké, lehet 2 évig vagy 5. De egyszer lelép és akkor bánni fogod. Gondolj arra jobb lenne-e nélküle, megéri-e.
Én változtattam. 23/N
úgy, hogy közölte hogy elhagy, mert soha nem leszünk boldogok. Bennem összetört minden, de nem hisztiztem, elfogadtam, mert megértettem teljesen a döntését.
Szeretett engem és ahogy érezte hogy elengedem, rájött hogy mégis kellek neki.
Azóta teljesen más a kapcsolatunk, nem veszekszünk soha, míg addig mindennaposak voltak a veszekedések. Néha még érzem hogy féltékenykednék, de feldolgozom magamban, arra gondolok, hogy becsüljem meg, hogy van nekem, és örüljek minden pillanatnak, mert bármelyik reggel ébredhetek úgy hogy nincs már és ugye akkor máris nem érdekelnének ezek az apróságok amik amúgy meg mérgezik szépen lassan a kapcsolatot.
:D Te is jobban fogod érezni ettől magad, ne várd még elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!