Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindenképpen külföldre akar menni, pedig 2 éves boldog párkapcsolatban vagyunk. Hogyan tovább?
hagyjad menni
ha arra gondolsz mivel van egy normális állásod, ne add fel,
majd kiderül mi lesz, visszajön v nem, N
En biztos, hogy mennek vele. De te tudod. Ha neked fontosabb a haza, mint a boldogsag...
Gondolj Bank Banra pl.
Ha egyszer ilyen not elhagysz, valoszinuleg nem talasz mar csak rosszakat.
Nem csak pénzzel lehet boldognak lenni. A barátnődnek valószínűleg az fontosabb, mint te, ha tudja, hogy te nem szívesen mennél.
Én is világ életemben külföldre akartam menni, most sincs túl jó munkám, pont annyit keresek, hogy elég, de közben van párom, akinek viszont elég jó munkája van meg nem akarna külföldre menni, és én sokkal jobban szeretem a párom mint hogy az anyagiak érdekeljenek, nettó 800ezres fizetésért se hagynám itt, inkább itt ketten eléldegélünk szerényen de boldogan, mint hogy külföldön jól keressek, aztán egyedül üljek a pénzem felett.
De ez egyénenként változó.
Ha menni akar menjen, de ha te nem akarsz, ne menj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!