Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hajt a pasimra?
A múltkor dupla randin voltunk,a bnőm a barátom munkatársa,meg én és a barátom.. azóta a barátnőm írogat a barátomnak,ma mondta a barátom,hogy valami filmeket töltet le vele,meg állandóan rá ír,a csaj már mondta nekem,hogy szerinte helyes a barátom,de nem 'kellene' neki,amikor volt a csajnak pasija azt is megcsalta állandóan... meg minden pasira rámászik aki szóba áll vele,a barátom azt mondta neki nem tetszik,szerinte nagyon kövér és a nyomomba sem ér,de még is beszélgetnek...
Ez most mi? Mit csináljak?
A barátnőd én rám is nyomúlhatna!
F.
Nem vagy túl feltekeny, normalis esetben , nelkuled es a hátad mögött nem volna mit targyaljanak! Ha mégis megteszik akkor kapcsolatuk van.
Sajnálom, de tutti megcsal vele , máskepp nem beszelgetnének a hátad mögött , meg a neten.
Semmi közölnivalójuk nem kéne legyen priviben, ha közömbösek volnának egymás számára, ne légy már olyan málészájú es allj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!