Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hajt a pasimra?

Figyelt kérdés

A múltkor dupla randin voltunk,a bnőm a barátom munkatársa,meg én és a barátom.. azóta a barátnőm írogat a barátomnak,ma mondta a barátom,hogy valami filmeket töltet le vele,meg állandóan rá ír,a csaj már mondta nekem,hogy szerinte helyes a barátom,de nem 'kellene' neki,amikor volt a csajnak pasija azt is megcsalta állandóan... meg minden pasira rámászik aki szóba áll vele,a barátom azt mondta neki nem tetszik,szerinte nagyon kövér és a nyomomba sem ér,de még is beszélgetnek...

Ez most mi? Mit csináljak?

2013. márc. 21. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret a baratod akkor hagyd mert egyszer csak megunja meg eroszakolni meg gondolom csak nem tudja a baratnod a baratodat :D Bizz a baratodban :)
2013. márc. 21. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

A barátnőd én rám is nyomúlhatna!

F.

2013. márc. 21. 20:46
 3/11 fospuska ***** válasza:
100%
hajt. rúgd valagba.
 4/11 A kérdező kommentje:
Már szóltam egyszer a csajnak,hogy akadjon le róla,akkor nem írogatott neki többet,de most megint... túl féltékeny vagyok?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl féltékeny, koptasd le a csajt a pasidról! Hisz te irtad, hogy idézem "minden pasira rámászik aki szóba áll vele", mennyire lehetne mégis komoly a dolog? Majd lenyugszik ha meg nem szerintem tudod mit kell tenni!
2013. márc. 21. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan kell közölnöd a barátnőddel,hányas a kabát,mert úgy tűnik,nem tudja,és azt hiszi,bármit megengedhet magának,tehát nyomul.Időben kell leállítani,a barátodnál meg erélyesen rákérdezni,tulajdonképpen vevő-e erre a közeledésre.Ha nem,akkor ne kommunikáljon a barátnőddel,mert így csak adja alá alá a lovat.
2013. márc. 21. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy túl feltekeny, normalis esetben , nelkuled es a hátad mögött nem volna mit targyaljanak! Ha mégis megteszik akkor kapcsolatuk van.

Sajnálom, de tutti megcsal vele , máskepp nem beszelgetnének a hátad mögött , meg a neten.

Semmi közölnivalójuk nem kéne legyen priviben, ha közömbösek volnának egymás számára, ne légy már olyan málészájú es allj a sarkadra!

2013. márc. 21. 20:51
 8/11 Softness ***** válasza:
100%
az ilyen NEM barátnő, csak egy kis ribanc, én is jártam már így
2013. márc. 21. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
A barátomnak nem tetszik a csaj elvileg,azt mondta undorítóan néz ki... a múltkor voltam a barátom fészébe és csak rólam beszélgettek akkor... de akkor is irritál,hogy írogat neki.
2013. márc. 21. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

Megnézném a barátnődet!

F.

2013. márc. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!