Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetne pasid, de aki hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne pasid, de aki hajt rád, ő nem kell neked, aki meg pont kellene, neki te nem kellesz. Van valaki jelenleg hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit csináltok? Inkább maradtok egyedül? Már jó ideje nincs kapcsolatom, mégsem érzem úgy, hogy jöjjek össze azzal, aki tényleg akar tőlem valamit, de nem vonzódom hozzá, pedig tudom, hogy normális srác. De amúgy meg eléggé vágyom egy kapcsolatra, nagyon hiányzik egy fiú, aki igazán szeret. :/
2013. márc. 7. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
volt ilyen, és egyedül maradtam
2013. márc. 7. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, pont most és egyedül maradok, inkább.
2013. márc. 7. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
dettó... de nem fogok olyannal kezdni, akibe nem vagyok igazán szerelmes
2013. márc. 7. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
én is mindig így voltam, aki tetszett, az leszart, akinek tetszettem azt nem szerettem. Aztán összejött. Várd ki azt, aki tényleg kell neked, és tényleg kellesz neki. :)
2013. márc. 7. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, akkor előbb-utóbb találsz magadnak valakit. Ha nincs szerencséd, akkor elkerülnek a lehetőségek, amiből az idő előrehaladtával egyre kevesebb lesz, és egyre jobban fogsz görcsölni. Vagy esetleg belefutsz egy olyanba, akihez vonzódsz ugyan, de később kiderül róla, hogy mégse olyan, mint amilyennek mutatja magát. Ez a te életed, úgy rendezed el, ahogy jónak látod, te döntesz, hogy vársz-e az "igazira", és lehet, hogy kockáztatsz.
2013. márc. 7. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Rám van tapadva egy csaj, akitől nem szeretnék semmit, de most nincs senki olyan sem a láthatáron, akivel összejönnék.

Mi a baj azzal a sráccal, akin látod hogy bejössz neki?

2013. márc. 7. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
A fejemet fogom ettől a sok szerelem szindrómás csajtól
2013. márc. 7. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Lasix: nem néz ki rosszul, de nem olyan, akikkel ált. összejövök/összejönnék. meg én kicsit pörgősebb vagyok, ő nyugisabbnak tűnik. nem érzem úgy igazán azt a vonzalmat, mint amit kellene.

2013. márc. 7. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed a vonzalmat, akkor hagyd. De azért azt gondold meg, hogy tudna -e téged igazán szeretni, mert akkor megérdemel egy esélyt :)
2013. márc. 7. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot!
2013. márc. 8. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!