Van esély hogy visszakapjam azt a pénzt, vagy engedjem el?
3 gyerek felállásban akkor ki a +2 fő??
4 gyerek esetén meg normális embernek van annyi pénze, hogy ha egyedül marad, akkor sem kell másoktól kuncsorogni.
Hát, Kérdező, ha egy családnak sajnos ilyen rosszul megy, akkor nyilvánvalóan mindenkinek ki kell vennie a részét a problémából. Te ezt tudtad tenni; adtál a pénzedből.
Én biztos nem kérném vissza, ha ez a helyzet.
31!
3 gyérek plusz a 2 szülő?????
26:
"Még pár éve amikor ballagtam 8.-ból" és "Mondták szüleim miújság, mondtam hogy oké, vegyenek de majd szeretném visszakapni. Mondták hogy persze persze, természetes. Ez volt két éve, azóta is várom." Egy kis matek drágám...
"tippmixen kis tétekkel okosan játszva még több pénzem lehetne" Ehhez a mondatrészhez csak ennyit: [link]
35!
Drágám, csak mondom, amilyen értelmesnek néz ki a gondolkodása alapján, simán bukhatott is párszor, plusz evveszetes is lehet. Semmi baj a matekommal. 14+2=16, 15+2=17 és 16+2=18. 😗
37!
Valóban. Nem ártana ha ő maga írna le, hany éves.
36:
Ha valóban semmi baj a matekoddal, akkor miért kommentelsz idiótaságot?
37:
Egyszer írtam le.
Amúgy ha akkor lenne legalább a szemed is mint a szád, láthatnád, hogy mi van leírva a dokumentumba...
Nekem ezzel kapcsolatban csak annyi az észrevételem, hogy
1. Ez a szüleid részéről olyan, mint a népmesében: adunk is meg nem is. Egy felelős gondolkodású szülő mindig törekszik félre tenni ilyen esetekre. Ha nincs családi vésztartalék, akkor szimplán ne adjanak ajándékba ekkora összeget. Sokkal nagyobb csalódás a gyereknek, ha később ilyen módon visszakérik.
2. Én nem olyan régen vettem 89 ezerért egy egész jó mosógépet... Nem hiszem, hogy anyagi nehézség esetén a szüleidnek a 150 ezreset kellene megcélozni.
3. A nagyszüleid pedig neked adták azt az összeget, nem a szüleidnek. Biztosan szomorúak lennének, ha kiderülne, hogy a te "ajándékodból" gazdálkodtak egy új mosógépre.
4. A középiskolai és általános iskolai ballagásomra sem kaptam összesen ennyi pénzt, szerintem ez extrém magas ajándéknak számít egy 8.-os ballagásra.
5. Valószínűleg ebből már semmit se fogsz látni, marad az önálló kereset. Én 16 évesen már dolgoztam nyaranta. Az önkormányzatnak azt hiszem azóta is működik a nyári diák munka programja... jövőre tegyél vele egy próbát vagy keress diákszövetkezeten keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!