Van esély hogy visszakapjam azt a pénzt, vagy engedjem el?
lehet, amikor vállalták, minden oké volt, aztán azért dolgozik egy, mert a másik beteg, lebénult, akármi...
bár jó, hogy ennyit ajándékba adnak, aztán visszakérik
Én nem kérném vissza. Ha látnám, hogy ilyen szar helyzetben van a családom, akkor elmennék munkát vállalni és nem nézném tétlenül, ahogy szenvednek és nélkülöznek a testvéreim!
Miért csak egy kereset? Hol éltek? Melyik szülő nem tud dolgozni? Annak mi az oka? Te vagy a legidősebb? Fiú/lány?
21!
Tippmixelni akar, ahhoz minimum 18 kell hogy legyen
na nullázátok le ezt is,csak azért írok, hogy még egyet le lehessen...
mert olyan nincs, hogy a másikon elgondolkodjatok....
8-os ballagás az hol 18 év? De ha 18 lenne is, milyen ember, aki elszedi a gyereke pénzét?
Levágnám a kezemet minthogy elvegyem a gyerektől.
Szerintetek viccből ilyen menők ezek a babakötvények??
Normális szülő gondoskodni akar a gyerekről, nem elsumákolni azt a pénzt, amihez rohadtul semmi köze, mert nem ő adta.
26!
Azt írta pár éve volt a 8.os ballagása. Tippmixelni akar, ahhoz minimum 18 kell hogy legyen. Namarmost ha nagykorú, akkor éppenséggel ő is dolgozhatna és máris nem egy jövedelemből élnének meg öten. De tudod nekem -ol nem volna annyi bőr a pofámon, hogy számítógépes alkatrészeket akarják venni meg szerencsejátékra akarjam elverni a pénzem, amikor a családom velem együtt nyomorog
26: Levágnád a kezed? És azzal eteted meg a családot? :D
Nyilván ez nem jó helyzet, az ideálistól nagyon messze van. De ha valakik ennyire szűkösen élnek, akkor szerintem elképzelhetetlen, hogy valaki őrizze a 100 ezrét, miközben éheznek.
Kérdező, te tudod, hogy vissza tudják-e adni egyáltalán. Ha nem, akkor felesleges is kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!