Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha nagyon megsérte...

Mit tegyek, ha nagyon megsértettem apámat? Tudom, hogy nem kellett volna, de tényleg úgy viselkedik, mint anyám kutyája.

Figyelt kérdés
Anyámmal szétmentek, és anyám elköltözött 2 éve. Most megint úgy alakul sajnos, hogy összejönnek, de annak úgyis szakítás lesz a vége. Apám úgy viselkedik, mint anyám kutyája. Tegnap éjszakás volt, de mivel ma anyám Siófokra rendelt minket, így levezetett Siófokra, úgy, hogy semmit nem aludt. (Anyám Siófokon lakik) Mondtam neki, hogy majd akkor délután 2 fele jöjjünk haza, hagy pihenjen. De anyám kitalálta, hogy menjünk el ide, menjünk el oda. Így a délután 2-es indulásból lett este 7 óra, mert apám megy anyám utan, mint egy pincsi kutya. Összevesztünk amikor hazaértünk. Elkezdte mondani, hogy nekünk mennyivel jobb lesz majd, ha anyám hazajön, és újra olyanok leszünk, mint egy nagy boldog család. Erre mondtam neki, hogy sose voltunk nagy boldog család, és egyáltalán nem tenne se nekem, se a tesóimnak jót, ha hazajönne, mert ugyanúgy hallgathatnánk napi szinten a veszekedéseket, és kit érdekel, ha nem vágok hozzá jó pofát és nem aszisztálok vigyorogva anyámnak, mint egy pincsi kutya. Erre mondta, hogy ne beszéljek vele úgy, mint egy kutyával. Visszakérdeztem: De ha egyszer az vagy? Erre mondta, hogy most nagyon megsértettem.
2020. aug. 9. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Én azon csodálkozom, hogy nem lettél egy hatalmas pofon kisgazdája apádtól vagy anyádtól visszakézből.

Tőlem egy ilyen előadás után tuti, hogy kaptál volna.

2020. aug. 9. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
1+ Függetlenül attól, hogy az őseid hogy rontották el az életüket.
2020. aug. 9. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát igen durva voltál. :(

Szegény apukád. Kérj tőle bocsánatot és mond el neki hogy nem akartad megbántani, csak óvni akarod a csalódástól. Őt is meg a testvéreidet is.

2020. aug. 9. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Apád ,lehet hogy egy romantikus-álmodozó és tényleg reményei vannak.Ne felejtsd el hogy a tesoid és te is apád részei vagytok.Lehet hogy pincsikutyának tünik a viselkedése a te szemszögedbőlmert nem tudhatod a mélyebb okát.Kérj tőle bocsánatot !!!
2020. aug. 9. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Nem úgy mennek a párkapcsolati dolgok, mint fiatalon, felelősség nélkül, ha már kicsit öregszik az ember. Nehezebben hagy el egy megromlott kapcsolatot is akár, mert elég nehéz újat találni, vagy már nincs is hozzá annyi energiája az embernek. Főleg, ha még ott vannak a gyerekek is. Belegondoltál abba esetleg, hogy csak miattatok csinálja? Hogy ne legyetek egyedül? Vagy esetleg lehet, hogy a tesóidnak jót tenne és csak neked van komolyabb problémád ezzel? Szerinted apukádék is úgy tervezik a jövőt, hogy csak azért költöznek össze megint, hogy veszekedjenek? Nem lehet, hogy ők esetleg pozitívan állnak ehhez a dologhoz és nem kalkulálnak komolyabb vitákkal?

Egyébként pedig elég sok kapcsolat kezdődik úgy, hogy először a férfi teszi oda magát leginkább, ez teljesen természetes

2020. aug. 9. 23:23
 6/6 Thispain ***** válasza:
4%
Szerintem semmit. Megtetted az első lépést afelé, hogy ráébredjen, kiveszett belőle a férfiasság azon része, ami miatt kiáll magáért. Hogy egyértelműbb legyen a jelzés, ezt tudtára adhatod.
2020. aug. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!