Mit tegyek, ha nagyon megsértettem apámat? Tudom, hogy nem kellett volna, de tényleg úgy viselkedik, mint anyám kutyája.
Én azon csodálkozom, hogy nem lettél egy hatalmas pofon kisgazdája apádtól vagy anyádtól visszakézből.
Tőlem egy ilyen előadás után tuti, hogy kaptál volna.
Hát igen durva voltál. :(
Szegény apukád. Kérj tőle bocsánatot és mond el neki hogy nem akartad megbántani, csak óvni akarod a csalódástól. Őt is meg a testvéreidet is.
Nem úgy mennek a párkapcsolati dolgok, mint fiatalon, felelősség nélkül, ha már kicsit öregszik az ember. Nehezebben hagy el egy megromlott kapcsolatot is akár, mert elég nehéz újat találni, vagy már nincs is hozzá annyi energiája az embernek. Főleg, ha még ott vannak a gyerekek is. Belegondoltál abba esetleg, hogy csak miattatok csinálja? Hogy ne legyetek egyedül? Vagy esetleg lehet, hogy a tesóidnak jót tenne és csak neked van komolyabb problémád ezzel? Szerinted apukádék is úgy tervezik a jövőt, hogy csak azért költöznek össze megint, hogy veszekedjenek? Nem lehet, hogy ők esetleg pozitívan állnak ehhez a dologhoz és nem kalkulálnak komolyabb vitákkal?
Egyébként pedig elég sok kapcsolat kezdődik úgy, hogy először a férfi teszi oda magát leginkább, ez teljesen természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!