Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan tegem túl magam azon,...

Hogyan tegem túl magam azon, ha valaki nagyon mélyen megsértett?

Figyelt kérdés

Rokongyerek. Soha nem is álmodtam volna, hogy micsoda durva, kegyetlen és alattomos ember lett belőle. Másfél éves korában láttam utoljára, ő soha engem, mégis "pontosan tudta", hogy "kiféle" vagyok, mert "jól hallotta a családjától". A családja erősen patológiás.

Ő maga 24 éves lesz jövőre. Buta, mint a sárgaföld, de iszonyúan öntelt és agresszív (valószínűleg szociopta, de rokont nem diganosztizálok). Ausztriában pincérkedik, mindene a pénz. Az egész család pénzmániás (mi voltunk a lenézett csóró rokonok). Kibukott egy nulla szintű főiskoláról, mert csak bulizott, és focizott, de mindenáron a saját IQ-jával és az érzelmi IQ-jával van megveszve. Szerinte alapból minden nő ostoba barom és csakis butább lehet nála - bármilyen is a végzettsége, vagy bármmiféle érték van benne. Rendkívül bárdolatlan és durva, mosdatlan szájjal esett nekem egy közösségi fórumon.

Természetesen írtam neki választ, proivátban, hogy ne alázzam meg, de mivel gyászolok (pár hete, hogy meghalt az édesapám és már nincs senkim), úgy ért ez az egész, mintha eleven sebbe tapostak volna sáros lábbal. Nagyon fáj.

Kizártam az életemből, de a fájdalom megmaradt. Nagyon örülnék, ha valaki tudna valami hasznos gyógymódot mondani. Hátha tapasztalt már bunkó rokont és tudja, hogyan kell vele jól bánni.

Egyébként a nagynénje vagyok, aki mindig szerettem őt és csak jót akartam neki. Talán azért is esett ilyen rosszul az egész. Mintha kígyót melengettem volna a keblemen.

Köszönöm a válaszokat, előre is.

2013. nov. 20. 09:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
* tegyem
2013. nov. 20. 09:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem kell vele foglalkozni, ennyi az egész.
2013. nov. 20. 09:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Ez így is lesz. De attól még a saját sebeim megmaradnak, azokkal valamit tenni kell. Ezért is tettem fel a kérdést.
2013. nov. 20. 09:12
 4/14 Arnold901005 ***** válasza:

Részvétem az Édesapád miatt!

Én is csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz vele. Idővel majd enyhül ez a rossz érzés. Ő jár rosszabbul, mert mindenkit el fog üldözni maga mellől...

2013. nov. 20. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
erre szerintem csak az idő a gyógymód... szép lassan kikopik majd belőled... nem igazán tudom hogy lehetne másképp kigyógyulni... sajnállak, mert biztos nagyon fáj most ez neked, nekem is fája... próbáld tudatosítani magadban hogy egy ilyen primitív ember hozzászólása nem foglalkoztat...
2013. nov. 20. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Buta, öntelt, szociopata... ezeket te magad is belátod róla. Akkor meg miért kell vele foglalkozni? Ostoba, faragatlan ember sértéseit soha nem szabad figyelembe venni! Ez nagyon fontos. Ő ezeket át se gondolja, csak bántja az embereket, ahol éri. Miért veszed ilyen komolyan? Ő ebben nem azt látta, hogy konkrétan téged bánt, szerintem akárkinek szívesen beolvasott volna. Ezen az oldalon is rengeteg ilyen ember van, akik csak azért járnak ide, mert nem olyan az életük, mint szeretnék, haragszanak a világra és idejönnek levezetni a feszültséget. Szánni kell az ilyen embereket, szerencsétleneknek ez a legnagyobb öröm az életben.
2013. nov. 20. 09:24
 7/14 A kérdező kommentje:
4-5: nagyon szépen köszönöm a szavaitokat és a részvétet is. Nagyon jól esett. :)
2013. nov. 20. 10:32
 8/14 A kérdező kommentje:

6: Igazad van. talán éppen azért esett nagyon rosszul, mert friss a gyászom, az édesapám elvesztése. Mintha teli lennék eleven, égő, és fájó sebekkel belül mélyen.

És azért, mert nem gondoltam volna, hogy valaki olyan tahó lehet, hogy képes belerúgni egy gyászolóba, nem tisztelt sem istent, sem embert, az IQ-jával villog, holott alig volt képes leérettségizni. Azt hiszem, egyszerűen csak nagyon rosszkor jött az egész.

Neked is nagyon köszönöm a választ. :)

2013. nov. 20. 10:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Részvétem az apukád halála miatt! A soraid alapján valószínű, hogy egy tahó az a rokongyerek. Viszont... most tényleg csak engem zavar az egészben az, hogy az nem derült ki, hogy tulajdonképpen mivel is bántott meg? Mert nekem így nem kerek a történet és nem tudok állást foglalni, egy ilyen félig leírt valami alapján.
2013. nov. 20. 10:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg tahó. A lényegét leírtam, a többi nem számít, és csak személyeskedésre vezetne.
2013. nov. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!