Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan tegem túl magam azon,...

Hogyan tegem túl magam azon, ha valaki nagyon mélyen megsértett?

Figyelt kérdés

Rokongyerek. Soha nem is álmodtam volna, hogy micsoda durva, kegyetlen és alattomos ember lett belőle. Másfél éves korában láttam utoljára, ő soha engem, mégis "pontosan tudta", hogy "kiféle" vagyok, mert "jól hallotta a családjától". A családja erősen patológiás.

Ő maga 24 éves lesz jövőre. Buta, mint a sárgaföld, de iszonyúan öntelt és agresszív (valószínűleg szociopta, de rokont nem diganosztizálok). Ausztriában pincérkedik, mindene a pénz. Az egész család pénzmániás (mi voltunk a lenézett csóró rokonok). Kibukott egy nulla szintű főiskoláról, mert csak bulizott, és focizott, de mindenáron a saját IQ-jával és az érzelmi IQ-jával van megveszve. Szerinte alapból minden nő ostoba barom és csakis butább lehet nála - bármilyen is a végzettsége, vagy bármmiféle érték van benne. Rendkívül bárdolatlan és durva, mosdatlan szájjal esett nekem egy közösségi fórumon.

Természetesen írtam neki választ, proivátban, hogy ne alázzam meg, de mivel gyászolok (pár hete, hogy meghalt az édesapám és már nincs senkim), úgy ért ez az egész, mintha eleven sebbe tapostak volna sáros lábbal. Nagyon fáj.

Kizártam az életemből, de a fájdalom megmaradt. Nagyon örülnék, ha valaki tudna valami hasznos gyógymódot mondani. Hátha tapasztalt már bunkó rokont és tudja, hogyan kell vele jól bánni.

Egyébként a nagynénje vagyok, aki mindig szerettem őt és csak jót akartam neki. Talán azért is esett ilyen rosszul az egész. Mintha kígyót melengettem volna a keblemen.

Köszönöm a válaszokat, előre is.

2013. nov. 20. 09:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megköszönöm a segítő, jó szavakat. Jó látni és tudni, hogy ezen az oldalon is akadnak jólelkű és értelmes emberek.
2013. nov. 20. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Részvétem,tudom, mit érzel! :-(

Viszont olyat mondok, hogy elsőre elküldsz a francba, de gondolkodj rajta. Próbáld meg más szemmel nézni őt.Sajnáld,mint embert, hogy ilyen és próbálj meg megbocsátani neki, hiszen nem tudja mit tesz, mivel buta.És próbáld meg szeretni, mint embert és kívánd neki,hogy változzon meg.

2013. nov. 20. 22:39
 13/14 anonim válasza:
"Minden sötét éjszaka után,jön egy fényesebb nappal" Tupac Amaru Shakur
2013. nov. 22. 16:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves, együttérző válaszokat. nagyon-nagyon jól esett a támogatás. Mindenki válasza számomra hasznosnak bizonyult.
2014. aug. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!