Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 7 év után mélyen elkeseredett apa vagyok.3 gyermekünket neveljük, én Londonban dolgozom hogy jobb legyen, addig ő hűtlenné vált és már nem nézi a gyerekek érdekeit sem, visz mindenem.
Mindig az olyan nőnek jut rendes férfi, aki nem becsüli meg :/ Ezek nem is érdemelnek rendeset.
Mit tegyél?Gondolom, el fogtok válni és akkor legalább egy gyerek szerintem nálad maradhat.Persze ez sovány vigasz,de nem tudom, érdemes lenne-e próbálni megmenteni ezt a kapcsolatot?
Testvéreket nagyon-nagyon ritkán választanak szét, szerintem annak az esélye, hogy egyet neki ítélnek, nem túl nagy...
Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknek ez az egyik legrosszabb megoldás.
Nem tudnátok megjavítani a kapcsolatot..?
Sajnálom,ami veled történt.
Megint beigazolódott a sejtésem.A hűtlen nőknek mindig rendes férjük van,és jobban megbecsülik őket,nagyobb becsben vannak, mint a rendes hűséges feleségek.
Te is gondolom ,megpróbálod majd megmenteni a kapcsolatotokat,főleg a gyerekek miatt.
Te is megtehetted volna ,hogy megcsalod,amíg külföldön vagy,mégis ő tette meg. Elítélem emiatt,bár a körülményeket nem tudom.
Átérzem a fájdalmad, mert én meg megcsalt feleség vagyok.
Fel a fejjel!
Sajnos ez a baj az ilyen kapcsolatokkal. Az egyik fél az esetek 90%-ában nem bírja ki... Elég közeli tapasztalatom van vele, no comment. (Szüleim)
Ha váltok, mindenedet nem viheti, a közösen szerzett vagyonotok fele téged illet! Ezen felül nem tudom hogy értetted azt, hogy nem nézi a gyerekek érdekeit!? Lemondana róluk? Vagy csak nem akar a gyerekek miatt sem békülni?
Azt tudnod kell, hogy bármi is történjék, ha jó apa voltál, akkor a gyerekeid ki fognak állni melletted. Támogasd őket anyagilag és lelkileg amennyire csak lehet. Ha megállapítanak kötelező gyermektartást és azt is csak addig adnám az anya kezébe, amíg kiskorúak, utána a gyerek kezébe menne, hogy arra költse, amire neki szüksége van! Keresd velük a kapcsolatot, hívd őket minél többször, stb stb.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de jó embernek tűnsz, nem hiszem hogy gond lesz a továbblépéssel! Csak gondolj sokat a gyerekekre, mert ez nekik a legnehezebb általában!
Miért gondoljátok, hogy az anya nem a gyerekek érdekét nézi? mert megcsalta az apát? Annak ehhez semmi köze. Annak csak a magányossághoz van köze. Valószínüleg szereti, ellátja, neveli, fejleszti a gyerekeket. És megtalálta újra a szerelmet.
Ezt a rizikót a férj is bevállalta amikor külföldre ment dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!