Problémás gyerekek anyukái! Most, hogy olvasgatom ezt a rovatot, nagyon elszomorító, kétségbeejtő lehet ilyen gyerekeket nevelni. Nem szoktatok arra gondolni néha, hogy jobb lenne intézetbe adni?
???? Nem tudom mi számít "problémásnak" de nekem eszembe se jutott ilyesmi a gyerekemmel kapcsolatban. Soha egyszer se de tényleg. Bevallanám ha így lenne:)
Inkább az hogy mit rontottam el....na ez sokkal inkább eszembe jut.
Hiperaktív magatartászavaros kisfiam van, enyhe autisztikus tünetekkel.
Az első vagyok...nem tudom akkor mit csinálnék, szerencsére nálunk ennyire nem rossz a helyzet. Egyébként a hiperaktivitásra van gyógyszer is amitől nyugodtabb lesz a gyerek (nem veri mondjuk a tesóját) Mi mondjuk nem szorulunk rá most szerencsére.
Nekem is van még egy gyerekem, vele mindent ugyanúgy csináltam még sincs semmi baja szóval valószínű hogy nem én szúrtam el valamit, de azért a bűntudatot nehéz legyőzni valahogy.
Enyhe autizmusom van.
Furcsa gyerek voltam, de a szüleim szerint nagyon jó alaptermészetem van, és nem bántottam senkit. Viszont a problémámból adódóan néha előfordult, hogy akaratomon kívül bajt okoztam a szüleimnek. Szerencse, hogy ők nem akartak intézetbe adni... Azért gondolkozz már, mielőtt ilyet kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!