Durvan megsertett aposom mit tegyek?
Szerintem is nem ártna, ha megkérnéd, hogy midnketten felejtsétek el a történteket.
Ha sokat akadékoskodsz, akkor a végén te maradsz egyedül. A párodnak tökéletesen igaza van, ha a családja fontos neki.
Az após (aki nem apósod, hanem csak a barátod apja) meg érthetö, hogy ha a gyerekét akarja védeni.
"feljottem a szobankba"
Apósnál laktok?
Én már megszokásból átsiklok ezek felett. Amikor a párom megkérte a kezem (és persze igent mondtam), és bejelentettük a szüleinek, csak annyit mondott (az én jelenlétemben!!) após a fiának, hogy "majd megbánod, ne aggódj. szenvedni fogsz te is, mint én anyáddal."
Akkor hirtelen lesápadtam, hogy ez most komoly? De otthagytam őket, aztán nem foglalkoztam a témával. Állítólag azt üzente utána, hogy bocsánatot kér, de már semmi nem érdekel. Ha muszáj, akkor ott vagyok, de nem szeretek. Csöndbe vagyok, így nem kezdeményezek konfliktust :D
1. Még nem az apósod, csak a barátod apja (tanuljátok már meg, hogy az após címhez az is kell, hogy házastársa legyetek a fiának/lányának!!!)
2. Én is elfelejteném, mindenkinek lehet egy rossz napja. Ostobaság éveket rágódni egy mondaton és haragot tartani.
Igaza van a barátodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!