Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Durvan megsertett aposom mit...

Durvan megsertett aposom mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tortenethez tartozik hogy apos egyedul nevelte a gyerekeket a paromat es a hugat. Volt egy kis konfliktusunk a parommal ami aposnak a tudomasara jutott meghallotta. Ezek utan osszeveszett velem azon hogy en csak a penzeert szeretem a fiat. Az igaz hogy a parom jobb anyagi helyzetben van de egyreszt nem is errol vitaztunk,masreszt meg ez az egesz vadaskodasa alaptalan. Ezt elmondtam neki es feljottem a szobankba a parom is mellettem allt. De miota elment azt mondja hogy mar neki csak az apja meg a huga van es nekem ki kellene bekulnom vele. Azt mondja beszel az apjaval,de en ezek utan nem akarok oda menni. Ti mit tennetek ebben a helyzetben?
2014. okt. 31. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Én megpróbálnám az egészet elfelejteni. Mindenkinek lehet rossz napja.
2014. okt. 31. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mert én EXapósjelöltem alapból egy bunkó paraszt és elmondások szerit az is volt világ életében. Ha ilyen a Tiéd is, nem kell foglalkozni vele. Ha alapból jól kijöttök beszéljétek meg egy pohár sör/bor/cigi/üdítő (ki mit szeret) társaságában.
2014. okt. 31. 17:02
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is nem ártna, ha megkérnéd, hogy midnketten felejtsétek el a történteket.

Ha sokat akadékoskodsz, akkor a végén te maradsz egyedül. A párodnak tökéletesen igaza van, ha a családja fontos neki.

Az após (aki nem apósod, hanem csak a barátod apja) meg érthetö, hogy ha a gyerekét akarja védeni.

2014. okt. 31. 17:08
 4/15 A kérdező kommentje:
A parommal egyutt elunk ossze is fogunk hazasodni.Szoval nem otthon el hanem kulon lakasban.Csak a parom miatt bekulnek esetleg bar eleg csunyan megsertett azzal amit mondott.
2014. okt. 31. 17:14
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem a férjed, akkor még nem az apósod. Ki kell békülnöd vele, és megkérdezni, hogy miért mondott ilyent? Valami oka csak volt rá?
2014. okt. 31. 17:16
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

"feljottem a szobankba"

Apósnál laktok?

2014. okt. 31. 17:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Azert mondta mert meghallotta azt a szemelyes dolgot amin osszevesztunk. Gondolom hogy az zavarja hogy a fia eleg jo anyagi helyzetbe kerult en meg csak atlagos korulmenyek kozott eltem,es ez kijott belole.
2014. okt. 31. 17:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem elunk aposnal kulon hazban lakunk.
2014. okt. 31. 17:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Én már megszokásból átsiklok ezek felett. Amikor a párom megkérte a kezem (és persze igent mondtam), és bejelentettük a szüleinek, csak annyit mondott (az én jelenlétemben!!) após a fiának, hogy "majd megbánod, ne aggódj. szenvedni fogsz te is, mint én anyáddal."

Akkor hirtelen lesápadtam, hogy ez most komoly? De otthagytam őket, aztán nem foglalkoztam a témával. Állítólag azt üzente utána, hogy bocsánatot kér, de már semmi nem érdekel. Ha muszáj, akkor ott vagyok, de nem szeretek. Csöndbe vagyok, így nem kezdeményezek konfliktust :D

2014. okt. 31. 17:31
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

1. Még nem az apósod, csak a barátod apja (tanuljátok már meg, hogy az após címhez az is kell, hogy házastársa legyetek a fiának/lányának!!!)

2. Én is elfelejteném, mindenkinek lehet egy rossz napja. Ostobaság éveket rágódni egy mondaton és haragot tartani.

Igaza van a barátodnak.

2014. okt. 31. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!