Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom tegnap felhívott és...

Anyosom tegnap felhívott és nagyon durván kiosztott, hogy papucsot csináltam a fiából. Hogyan reagáljak erre?

Figyelt kérdés
Az tortént, hogy a férjem szabadnapos volt, én pedig reggel 5kor elmentem, és delután 5re értem haza, meg akart engem lepni valamivel, ezért bedagasztott pizzának. Azért hívta fel az anyját, mert nem volt benne biztos forro tejben vagy forro vizben kell felfuttatni az élesztot. Anyos persze egybol hivott engem, hogy jol kiosszon. Nem mondtam el a férjemnek, mert annyira orult, hogy ilyen meglepetést csinált nekem, nem akartam elvenni a kedvét.

2013. dec. 11. 10:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy. Mondhatsz bármit, érvelhetsz bármivel, ha ő elkönyvelte, hogy márpedig a fia papucs lett, akkor esélyed sincs meggyőzni.
2013. dec. 11. 11:00
 2/21 anonim ***** válasza:
99%
Vastagon és magasról tegyél rá. A férjed egy tündérbogár, hogy ilyenek magától eszébe jutnak és meg akart téged lepni. Szeretgesd meg érte alaposan. Anyóspajtás meg tehet egy szívességet.
2013. dec. 11. 11:01
 3/21 anonim ***** válasza:
98%

Kedves gesztus volt a férjedtől :)

Anyóssal meg ne foglalkozz.

2013. dec. 11. 11:03
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Pff..hát neked is van egy anyósod. Én felhívnám ma, hogy köszönöd, de oda lett a férjed meglepetése, amivel annyit készült, de örülhet mert nem mondtad el a párodnak, hogy ő már lelőtte a meglepetést. És hogy legközelebb inkább kérdezzen a fiától ha már ennyire szeret telefonálgatni, mielőtt ész nélkül körbehívná a fél családot, hogy mekkora kegyetlenség, hogy a fiának pizzát "kell" sütnie vacsorára. Nevetséges. Közölném vele, hogy örüljön a fejének, hogy a fiának nem mondtad el, mert nagy valószínűséggel este ő részesült volna kiosztásban, de ő legalább okkal..
2013. dec. 11. 11:04
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Ki kellett volna röhögnöd ott helyben az anyóst:)

Nagyon aranyos a férjed egyébként :)

2013. dec. 11. 11:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem, hogy így a megleptést is lelotte, mert egybol elmondta mit csinál a férjem, de elotte nem mutattam, szerintem nem vette észre, hogy elore tudtam.
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, ha ilyne kemény a néni, akkor gondolom, ő is papucsot csinált a férjéből. Akkor meg bagoly mondja... Szerintem. Amúgy milyen hülyeség ez már, nem halászó-vadászó társadalomban élük, hogy asszony otthon várja az urát a zsákmánnyal. Miért ne dolgozhatna egy férfiember a konyhában? Pláne, ha élvezi és örömet akar szerezni?
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Azert nem zorog a haraszt ha nem fujjak.

Ha elso alkalom volt, akkor engedd el a fuled mellett.

Ha masodik, vagy mashonnan is hallottal ilyet, akkor gondolkodj el rajta.

Ha a harmadik vagy sokadik, akkor meg illene melyen magadba nezned.

2013. dec. 11. 11:06
 9/21 anonim ***** válasza:
98%

Ne rontanám el az örömét, de ha leült a nagy örömködés, én elmondanám neki. Egyrészt ez a konfliktus az anyóssal elmérgesedhet, és akkor jó ha mindennel tisztában van, másrészt ezt a dolgot rendezni kell. Most, csírájában elfojtani. Ha most ezt hagyod akkor jönnek majd az új dolgok és lavinaszerű lesz, megállíthatatlan.

Amúgy nem papucs a férjed, hanem egy édes pofa. Az enyém is hasonló, és én is megkaptam tesómtól, hogy papucs. Szerintem részben irigység is, hogy nekik nincs ilyen jó kapcsolatuk a párjukkal, férjükkel.

2013. dec. 11. 11:07
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem értem mire írod, hogy illene mélyen magamba néznem, mint írtam meglepetést készített nekem, vagyis ha anyos nem lovi le, nekem tudnom sem kellett volna róla. Mindketten imádjuk a pizzát, és kaja sem volt otthon így jott az otlet, meg amugy is a férjem nagyon szeret a konyhában tevékenykedni, és az az igazság jobban is foz mint én.
2013. dec. 11. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!